LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Storbråket mitt i sändning – radioprofilen utslängd från studion

06 okt, 2024
Farah Abadi
Helt plötsligt utbröt storbråk Söndag i P4.
Gästens kontroversiella uttalande tvingade Farah Abadi att agera.
"Minst sagt korkat", skriver Farah på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Bergs skämt får underkänt av reporternBrand logo
Carina Bergs skämt får underkänt av reportern

Farah Abadi, 36, är en välkänd profil inom tv och radio som ständigt har projekt på gång. Hon har tidigare lett Melodifestivalen och kulturmagasinet Sverige. Hennes röst hör vi dessutom ofta på P4, där hon vanligtvis programleder Söndag i P4 med Farah Abadi.

Men under söndagen blev det en något annorlunda sändning för Farah, då hon tvingades be gästen Henrik Brandão Jönsson, 55, att lämna studion.

Storbråket i studion – Farah Abadi skickar ut gästen

Det hela började med att lyssnaren Julia och hennes pojkvän hade problem i sitt sexliv, vilket fick henne att vända sig till programmet för att få råd. Men när Henrik föreslog att Julias pojkvän skulle "åka till Köpenhamn för att köpa sex" uppstod en olustig stämning i studion – och Farah tvingades säga till honom på skarpen.

Annons

– Du kan väl inte säga till någon att de ska gå och köpa sex, är du helt dum i huvudet?, säger Farah.

I ett meddelande till Aftonbladet berättar Farah att hon direkt satte stopp för Henrik och bad honom att lämna studion eftersom att hon anser att det är en "märklig människosyn"

”Jag tycker det är en märklig människosyn att tipsa en lyssnare att åka till Köpenhamn för att köpa sex. Det funkade inte att fortsätta med panelen som vanligt efter det”, skriver Farah Abadi i en kommentar till tidningen efter sändningen.

Farah valde även att göra ett inlägg på Instagram där hon delade med sig av händelsen i studion.

”I dagens program av ”Söndag i P4” så uttryckte sig en panelmedlem minst sagt korkat. Jag kände att jag inte hade något annat val än att den personen fick lämna studion. Det var ett lätt beslut. Tack alla som skickat pepp! Ni är bäst!”, skriver Farah under inlägget.

Henrik är journalist på Dagens Nyheter och korrespondent i Latinamerika. Efter händelsen har tidningens chefredaktör, Peter Wolodarski, gjort ett uttalande.

”Vi kommer att prata med vår medarbetare om det som hänt, avstår från att kommentera mer för tillfället”, skriver han i ett sms till Aftonbladet.

Henrik ångrar sitt uttalande och ber om ursäkt, berättar han för DN.

FOTO: TT

Annons