LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Suzanne Reuter djupt deprimerad – sonens hjärtskärande ord: ”Det var inte bra”

08 okt, 2024
I Över Atlanten berättar Suzanne Reuter om när hon hamnade i en djup depression. – Ska man gå med en depression och ha barn, då är det inte bra, säger skådespelerskan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”Brand logo
De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”

Suzanne Reuter, 72, är en av våra mest folkkära skådespelerska. Just nu är hon aktuell som en av deltagarna i Över Atlanten, som just nu sänds på Kanal 5 och Max.

I det senaste avsnittet av programmet blickar Suzanne tillbaka i sitt liv, och minns de mindre roliga stunderna.

Suzanne Reuter om barnens sjukdomar: ”Det var inte lätt”

Suzanne fick de tre sönerna Lukas, Joakim och Simon på tre år.

– Det var snabbt och två av de barnen var svårt sjuka i nyföddhetperioden, som jag då har varit med i varje stund och inte jobbat, säger hon och förklarar vidare:

Annons

– Jocke föddes med tunntarmen utanför kroppen och det var inte lätt. De har ju öppnat honom fem gånger, stora bukoperationer fem gånger för att få ordning på tarmen. Lukas var mycket för tidigt född så han kunde inte syresätta sig. Sedan satt Lukas på min rygg i stort sätt två år för han fick ju svår astma då. Då behövde jag honom på ryggen så jag kunde höra hur han andades.

Suzanne Reuter och Tomas Pontén med barnen Jocke, Simon, Lukas. FOTO: Cecilia Österberg/Exray Foto HB/TT

Suzanne Reuter hamnade i djup depression: ”Nej, nu jävlar”

Skådespelerskan förklarar att barnens sjukdomar kom att ha en stor påverkan på henne.

Annons

– Då var jag så mycket på sjukhus med de två sönerna, så något hände med mig. Då blev jag ganska djupt deprimerad. Då gick jag till doktorn och fick medicin, för jag är en sån som tar medicin. Ska man gå med en depression och ha barn, då är det inte bra.

Suzanne Reuter i Över Atlanten. FOTO: MAX

Det var barnen som hjälpte Suzanne att nå en vändpunkt.

– Det var faktiskt en av sönerna som såg en bild som vi hade någonstans, så sa han ”Mamma titta, här är en bild från då när du var glad”. Då kände jag nej, nu jävlar gör jag någonting åt det här. Nu går jag i terapi, jag ser till att ta medicin mot depression och sen började det flyta på igen.

Annons

– När ett barn säger så, då fattar man att det här är mitt ansvar att se till att jag blir frisk nu för fan. Och det har hjälpt mig naturligtvis, säger Suzanne och avslutar på en positiv ton.

FOTO: Claudio Bresciani/TT / Johan Paulin JPA

Annons