LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Suzanne Sjögren chockade maken under vigseln – blev helt paff: ”I hemlighet”

20 sep, 2024
AvPontus Varg
Suzanne Sjögren är nygift med sin Pontus Westergren!
Men inför vigseln så chockade hon alla med en alldeles speciell sak...
– Jag gjorde det i hemlighet, säger Suzanne
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Suzanne Sjögren om nära relationen till exmaken Anders JensenBrand logo
Suzanne Sjögren om nära relationen till exmaken Anders Jensen

Programledaren Suzanne Sjögren har nyligen fyllt 50 år och strax före bemärkelsedagen gifte hon sig med kärleken Pontus Westergren, 46. I samband med bröllopet hade hon tatuerat in sin blivande makes namn på sitt finger.

– Ja, tatueringen sitter på vänster ringfinger. Jag gjorde det i hemlighet och sedan hade jag plåster över. Jag är så klumpig så det var inget konstigt att jag hade det på fingret. Sedan när vi skulle gifta oss och Pontus skulle sätta ringen på fingret i kyrkan så såg han det och han blev lite paff, säger Viasat-profilen till Aftonbladet.

Suzanne Sjögren med kärleken Pontus Westergren. FOTO: Karin Törnblom/TT

”Stött på sexistiska gubbar längs vägen”

Suzanne firar 25 år som sportjournalist. Hon säger att hon inte har fått lida för att hon är kvinna i en värld som tidigare var väldigt mansdominerad.

Annons

– Jag har bara haft fördelar, sedan har jag stött på sexistiska gubbar längs vägen, men det är inget jag har lidit av och ingenting jag inte har kunnat hantera. Har jag känt mig obekväm så har jag sagt ifrån.

Att hon ställde upp för lättklädda bilder i herrmagasinet Café har legat henne i fatet anser hon.

– Hade jag fått frågan i dag så hade jag aldrig gjort det, men tiderna var annorlunda då. Var du het som tjej så var du på omslaget på Café, det var en fjäder i hatten. Det var rätt många betydelsefulla programledare som Petra Nordlund och Tilde de Paula och artister som var där. Jag gick till mina chefer och frågade om jag skulle göra det och det var ett rungande ja på den frågan, säger Suzanne till Aftonbladet och fortsätter:

– Men jag har förstått att det låg mig i fatet vid någon casting till ”Nyhetsmorgon”, det är vad jag har hört på omvägar, bilderna låg inte i min plusskål. Jag vet att det fick folk att backa vilket jag 2024 kan förstå om man ska ha ett nyhetsankare som ska möta politiker och andra makthavare.

Programledaren Suzanne Sjögren. FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Aktuell med ny bok

Suzanne har inga problem med att fylla 50 år, hon känner att ”livet peakar just nu”. Hon är också aktuell med en ny bok Elixir som handlar om Alice som lämnat jobbet som reporter på TV4 för att jobba som pressansvarig på Sveriges största bryggeri.

Annons

– Hela den här boken börjar med en sprängning av en bro vid E4 i söderort i Stockholm, i samband med det så sprängs även bryggeriet som är Spendrups som i dag är rivet. Ett par dagar senare får hon ett brev postumt av sin väninna Johanna som har gått bort i cancer två år tidigare. Hon skriver att om du får det här brevet så betyder det att något fruktansvärt har hänt. Sedan är det en jakt på svar.

Suzanne Sjögren. FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Talar ut om dotterns svåra olycka: ”Snittade upp näsan och läppen i två delar”

Suzanne har tre barn. När tonårsdottern Izabella var två år drabbades hon av leukemi.

– Izabella hade 85 procent cancerceller i blodet när hon kom in och det är väldigt mycket. Efter 30 dagar så var det nere under tre procent så hon svarade jättefint på cellgifterna. Då kunde vi tillfälligt andas ut.Izabella har inte varit förskonad mot motgångar i livet.

Annons

För två år sedan var hon med om en ridolycka. Ridhjälmens solskydd knäcktes och snittade upp näsan och läppen i två delar.. Izabella syddes med 35 stygn, berättar hon för Aftonbladet.

– Hästen ramlar framåt och när jag kommer fram så är Izabella medvetslös och det är blod överallt och jag vet inte vart blodet kommer ifrån. Jag skulle kunna börja gråta här och nu för det var så fruktansvärt, säger Suzanne och fortsätter:– Hon är bra i dag, men jag är skadad för livet när det gäller hennes ridning. Jag kan inte riktigt titta när hon hoppar.

FOTO: TT

Annons