LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Svennis ex-flickvän bryter ihop – avslöjar sista samtalet: ”Trodde på mirakel”

28 aug, 2024
Nancy Dell'Olio, Sven-Göran "Svennis" Erikssons
Efter Sven-Göran "Svennis" Erikssons bortgång.
Exet Nancy Dell'Olio bryter ihop i live-tv:
– Trodde aldrig att han skulle dö, säger Nancy i intervjun.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sven-Göran "Svennis" Eriksson har somnat in – blev 76 år gammalBrand logo
Sven-Göran "Svennis" Eriksson har somnat in – blev 76 år gammal

På måndagen avled Sven-Göran "Svennis" Eriksson vid 76 års ålder, efter att det tidigare i år blev känt att den legendariske fotbollstränaren hade drabbats av bukspottkörtelcancer.

Svennis bortgång har rört många. Både kända personer, familj och nära vänner har under veckan uttryckt sina kondoleanser. Till exempel valde hans barn, Lina och Johan Eriksson, att kommentera sin fars bortgång i ett öppet brev på den officiella hemsidan svengoraneriksson.com.

Även nära vännen David Beckham har uttalat sig om sorgen.

En annan person som nu har uttryckt sin djupa sorg över den älskade fotbollstränarens bortgång är hans tidigare partner Nancy Dell’Olio, 63, som brast i tårar under en livesändning av Good Morning Britain.

Annons

– Jag trodde aldrig att han skulle dö. Jag har alltid trott att det skulle ske något slags mirakel, säger Nancy.

– Ursäkta mig, tillägger hon och försöker hålla tillbaka tårarna.

Sven-Göran Eriksson upprätthöll en nära kontakt med exet Nancy

Sven och Nancy träffades 1998 och var sedan ett par i nästan tio år. Deras förhållande hamnade i rampljuset 2002, när det avslöjades att Sven haft en fyra månader lång affär med den svenska kändisen Ulrika Jonsson, vilket ledde till kontroverser – men enligt Nancy älskade hon Sven enda till slutet.

– Han var älskvärd, när du älskar någon kommer du att älska dem för alltid, säger Nancy.

Nancy och Sven höll regelbunden kontakt via telefon efter deras uppbrott, och Nancy var medveten om hans sjukdom under en längre tid. Men förklarar att hon tror att han ville framstå som stark inför henne.

– Det var svårt, men han lät så avslappnad och vi skrattade och han sa bara "jag mår bra". Det var ganska svårt att ens prata men jag försökte vara orädd och se hur han var.

Delar osedda bilder på Sven-Göran Eriksson

Efter Svennis bortgång delade Nancy tidigare osedda bilder av henne och Svennis på sin Instagram, följt av kärleksfulla ord om deras tid tillsammans.

"Jag kommer alltid att hålla fast vid dessa kära minnen och framföra mina djupaste kondoleanser till hans familj, såväl som hans älskade barn, Lina och Johan.", avslutar Nancy.

FOTO: TT/GNB

Annons