LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Svenska nakenmodellen slår tillbaka mot kritiken – dottern får se allt: ”Katastrof”

11 sep, 2024
therese gällros och josefin ottosson
Ex on the beach-profilen Josefin Ottoson och trebarnsmamman Therese Gällros har hamnat i blåsväder bland följarna.
Nu bemöter de kritiken.
”En så töntig grej”, skriver Therese i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rebecca Stella om dejtandet med maken: ”Sexiga underkläder”Brand logo
Rebecca Stella om dejtandet med maken: ”Sexiga underkläder”

Ex on the beach-profilen Josefin Ottosson, 23, har länge varit öppen med att hon gör vuxet innehåll på sajten OnlyFans. Nyligen tog hon bilder till den omtalade sidan tillsammans med kompisen Therese Gällros, 28, något som slutade i en kritikstorm.

Josefin Ottoson och Therese Gällros kritiseras av följarna

Therese är nämligen trebarnsmamma och hade sin yngsta dotter med sig då den lättklädda fotograferingen ägde rum. Det är på deras Instagram-händelser som båda nu bemöter de påhopp de fått.

only fans modellerna josefin ottoson och therese gällros

”Therese dotter har inte sett något som hon inte borde så ni behöver inte va oroliga. Skulle aldrig göra något så olämpligt. Men tack för ni bryr er. Onlyfans är faktiskt inte bara porr heller.”, skriver Josefin Ottoson på sin händelse, och Therese Gällros ryter ifrån på sin:

”Folk utan barn borde inte få yttra sig om föräldraskap”

only fans therese gällros

Svenska Onlyfans-modellerna ryter ifrån: ”Tycker det är larvigt”

När Hänt når tjejerna berättar de mer om situationen, som de tycker blivit uppblåst.

Annons

”Vi la ut en story på dottern en stund innan vi la ut att vi gjorde OF content. För oss är det en självklarhet att inget olämpligt gjorts framför dottern, tycker det är sjukt att folk bara antar det. Det ända vi gjorde va att ta bilder i underkläder och det är ju inte direkt så att Therese dotter aldrig sett henne i underkläder eller naken förut. Dock va dottern i rummet intill med sin Nanny, så hon satt inte ens och kollade på oss”, skriver Josefin i ett meddelande till Hänt.

Även Therese tycker att följarna gör en höna av en fjäder.

”Ja blev en hel del ifrågasättande meddelanden o kommentarer mest av Josefins följare mina har inte reagerat (jag tror för mestadels av mina följare har barn själva) och förstår att det inte är något konstigt som skett. Vi fotade i underkläder tsm hos Josefin i några minuter när vi va och hälsade på henne, och tydligen är det katastrof Jag har inte ens orkat lägga någon förklaring för tycker det är larvigt.”

Annons

Hon fortsätter:

”Min dotter är inte ens ett år gammal så vet inte skillnad på underkläder o kläder och har och kommer se både mig och massa andra kvinnor både nakna och i underkläder i hennes liv så inget märkligt. Hon var dessutom med mina barns nanny som är deras 20 åriga syssling hon hjälper mig alltid när jag åker iväg då jag är ensamstående Förstår om folk tror vi gör porr med ett barn i närheten att det är sjukt men så är inte fallet jag gör inte porr utan endast lättklätt och topless bilder #freethenipple”

Nu är mamman orolig att situationen kan göra så att det folk anmäler henne till socialen.

”La alltid ut sånt på instagram tidigare då jag står väldigt starkt i jämställdhet och kvinnans frihet till sin egen kropp. Men flyttade över det till of för att inte alla vill se mina åsikter kring yttrande frihet. Men bara larvigt att folk ska ge Josefin hat för en så töntig grej men är som vanligt folk med okunskap om vad vi gör och alldeles för mycket åsikter, tid och avundsjuka. Känner på mig dock att folk kommer ha anmälts till Socialen nu det är rätt vanligt av följare speciellt när jag gjort modelljobb i underkläder Men som att Angelina Jolie inte kan ha underkläder i en film för hennes barn kan råka se de? Riktigt larvigt.”

FOTO: Instagram

Annons