LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

SVT-profilen avslöjar nya kärleken – hölls gömd i flera år: ”Hänt mycket”

06 sep, 2024
Programledaren och SVT-profilen Sofia Rågenklint har den senaste tiden hållit sig under radarn.
Men nu avslöjar hon sin nya kärlek!
– Han är världens finaste, säger hon till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedts om planerna med maken Niklas StrömstedtBrand logo
Jenny Strömstedts om planerna med maken Niklas Strömstedt

Programledaren Sofia Rågenklint, 49, är vi nu vana att se som programledare i SVT:s Fråga Doktorn, sedan hon tog över rodret från Suzanne Axell, 68, år 2021. Hon har även programlett bland annat Djursjukhuset och Brottsligt.

Sofia har tidigare varit gift med artisten Patrik Isaksson, 52, och tillsammans har de två söner. Men förhållandet tog slut år 2011. Hon har också varit tillsammans med konstnären Jonas Nemeth, men relationen tog slut för ett par år sedan.

Nu avslöjar hon sin nya kärlek, som hon helt har hållit hemlig!

Sofia Rågenklint om hemliga kärleken

Sofia och sönerna bor i ett radhus i Helsingborg, och berättar i en intervju med Amelia att hon har hållit sig under radarn en period.

Annons

– Det har hänt mycket i mitt liv. Jag har behövt tid att landa lite, förklarar hon.

Hon får frågan om vem den skäggige mannen är som syns med henne på hennes Instagram.

– Någon som jag tycker väldigt mycket om och trivs väldigt bra med. Han är världens finaste, men håller sig gärna undan offentlighetens ljus, säger Sofia till tidningen.

– Jag hade bestämt mig för att leva själv och det här var ingenting jag hade förväntat mig. Jag mådde så bra och hade inte en tanke på att träffa någon. Mina väninnor brukar säga att det oftast är då de dyker upp, när man är glad och nöjd med att vara singel. När man däremot letar och letar hittar man ingen.

På sin Instagram delar Sofia då och då med sig av bilder på mannen, som hon inte avslöjar namnet på.

Sofia Rågenklint gick in i väggen

Sofias mamma gick bort i cancer 2019, och i samband med det drabbades hon av utmattning, skriver Amelia.

– Både min kropp och mitt huvud stängde ner till slut och jag gick in i väggen. Jag behövde göra förändringar för min egen skull.

Annons

Hon gick sedan in i en kris och det var också under den här perioden som förhållandet med Jonas Nemeth tog slut, efter åtta år tillsammans.

– Det var ingen dramatik. Ibland tar livet andra vägar. Man växer isär och har plötsligt inte samma mål. Jag känner att jag har sprungit med utan att stanna upp. ”Vänta litegrann, vad är det egentligen jag vill?” Den frågan är inte alltid lätt att svara på, säger hon till tidningen.

För att bli bättre stängde hon ner sitt sociala liv och sänkte kraven på sig själv, och började träna. Idag är hon återhämtad.

Annons