ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

SVT-profilen Dusan Umicevic är över två meter lång: ”Folk stirrar – vilken freakshow”

04 okt, 2024
AvAlva Jonsson
author Elin Pierina
Elin Pierina
SVT-profilen Dusan Umicevic är sportjournalist och känd från bland annat Hockeykväll. Men hur lång är han?
Det vet Hänt.
– Fyfan vilken freakshow till människa, säger han om sig själv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

William Nylanders kärleksavslöjande – dejtar NHL-stjärnan någon?Brand logo
William Nylanders kärleksavslöjande – dejtar NHL-stjärnan någon?

Dusan Umicevic, 40, föddes i forna Jugoslavien och är uppvuxen i Köping. Efter att ha pluggat journalistik i Umeå och Sundsvall startade Dusan sin karriär som journalist på Expressen år 2006.

Sedan 2010 har han varit verksam som sportreporter på SVT, där han har haft många olika uppdrag genom åren. Bland annat har han varit kommentator och sedermera programledare för både Sportnytt och Sportspegeln.

Framförallt syns han i rutan när ämnet är Ishockey – vilket är Umicevics specialområde. Vissa av hans uttalanden har väckt kritik under åren.

Han är sambo med branschkollegan Rebecca Randhawa, som även hon är reporter och programledare på SVT. I april välkomnade TV-paret sitt andra barn.

Dusan Umicevic om sin längd: ”Folk vänder sig på stan”

Men hur lång är egentligen Dusan?

Annons

– Jag är 2.06, jag får den frågan väldigt ofta faktiskt, säger Dusan Umicevic som måste huka sig för att nå ner till Hänts reporters mikrofon.

– Oftast är det positivt att vara lång, man syns! Ibland när jag går på stan kan jag tänka att folk ser mig och känner igen mig, men det de egentligen tänker är ”fyfan vilken freakshow till människa”, fortsätter han.

Men att vara över två meter lång är inte bara härligt. Sportprofilen berättar att det också har sina nackdelar.

– Man får ont i ryggen, när man ska resa och flyga, speciellt under långa resor då är det inte så jäkla kul, berättar han.

– Det blir lite dyrare, man får betala tilläggsavgift för att få mer benutrymme. Jag brukar sitta vid nödutgången vid toaletterna och det luktar lite illa men vad ska man göra?, frågar sig Dusan.

FOTO: Hänt / SVT

Annons