LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Skänker bort pengarna – Magdalena Graaf bekräftar: ”Gör skillnad”

25 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Nu skänker Hannah och Magdalena Graafs mamma Linda Bergling bort pengarna – fina gesten berör.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när #2 – Hemma hos Magdalena GraafBrand logo
Vad äter du när #2 – Hemma hos Magdalena Graaf

Systrarna Hannah, 46, och Magdalena Graaf, 49, slog igenom under 90-talet som både fotomodeller och artister i popduon Graaf. Idag syns de i olika tv-program som exempelvis Let's Dance och Postkodmiljonären, men framför allt har de synts i den egna realityserien Systrarna Graaf.

Hannah och Magdalena har genomgått operationer

Men de senaste åren har inte varit helt enkla för systrarna. I början av året tvingades Magdalena till en operation efter att ha drabbats av cellförändringar.

Fått ett trist besked igår och ska operaras på måndag. Gyn. En dagsoperation. Det kommer gå bra. Men jag är ändå orolig. Hannah har tagit bort sin livmoder efter cellförändringar och mamma har haft livmodercancer”, berättade hon då på sin blogg.

Annons

Magdalena opererades bara månader efter det att systern Hannah tvingats göra en höftoperation.

– Jag är mer rörlig nu än jag varit på tio år. Det är helt underbart och det bästa jag gjort. Då jag burit fem barn på höften har jag belastat den fel. Sedan har jag joggat och belastat mitt ben fel, så jag har fått ischias och artros. Under en lång period var jag oerhört sjuk och hade artros, för kort ben och nednött höftkula, berättade Hannah i somras i Expressen Söndag.

Mamma Lindas engagemang: ”Gör skillnad”

En som båda systrarna verkar ha en nära relation till är deras mamma Linda Bergling. De hade en uppväxt inom den kristna rörelsen Jesusfolket, men familjen lämnade väckelserörelsen och storkollektivet i början av 80-talet. 1985 grundade Linda tillsammans med sin make Gunnar Bergling Församlingen arken där hon är verksam än idag.

FOTO: Instagram skärmdump

På sin Instagram delar en stolt Magdalena Graaf en bild på sig, mamma Linda och systern Hannah. I inläggstexten skriver hon:

Våran älskade mor samlade in pengar och gör skillnad”. Bilden är tagen på en faddergala i församlingen där Linda är aktiv som pastor.

FOTO: TT

Annons