LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024

Tareq Taylor och Sofia Ståhl väntar barn – första orden om graviditeten: ”Krämpor”

10 aug, 2024
Till vänster: Skärmdump från Sofia Ståhls instagram där hon och Tareq Taylor står på en brygga och håller om varandra. En sjö och skog syns bakom dem där solen är påväg ner. Till höger närbild på Tareq Taylor som tittar åt höger och har munnen halvöppen.
Tareq Taylor och Sofia Ståhl avslöjade nyligen att de väntar sitt första barn tillsammans.
I en ny intervju med Aftonbladet berättar paret om hur den första tiden i graviditeten har varit.
– Jag slåss mot tröttheten, säger Sofia Ståhl.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia StåhlBrand logo
Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia Ståhl

Stjärnkocken Tareq Taylor, 55, och hälsoinspiratören Sofia Ståhl, 36, bekräftade deras kärlekslycka år 2022. Kärleken började att blomstra under inspelningen av SVT-programmet Lyckomaten.

Tareq har tidigare varit gift med Kristina Taylor, som han har dottern Ellen, 20, tillsammans med. Sofia Ståhl fick från ett tidigare förhållande dottern Edith år 2017.

Nyligen avslöjade paret att de väntar sitt första barn tillsammans!

Sofia Ståhl om graviditeten: ”Slåss mot tröttheten”

Det var på sin blogg på Femina som Sofia Ståhl först avslöjade att hon var gravid.

Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp.” skrev hon då.

I en ny intervju med Aftonbladet berättar paret att graviditeten var planerad, och att barnet väntas komma i början på nästa år. Det innebär att de nu nästan är halvvägs, och till tidningen berättar Sofia om hur hon mått hittills.

Annons

– Jag slåss mot tröttheten, men det är också för att vi bygger hus samtidigt. Det är ett stort projekt. Men annars mår jag bra, och mycket bättre än förra gången. Då hade jag mer krämpor och det var järnbrist och illamående, säger hon och fortsätter:

– Men de första veckorna är ju de första veckorna och då mår man rätt mycket skit. Men det vände efter ungefär tre månader. Nu har jag inga krämpor, men är som sagt sjukt trött stundtals.

Tareq Taylors och Sofia Ståhls lyxiga husbygge

Nyligen flyttade paret ut från deras lägenhet till en lyxvilla i Stockholms skärgård, och under sommaren är de i full gång med bygge och renovering – för en enorm summa. När Hänt träffade Sofia i våras berättade hon om planerna.

– Vi kommer att börja i sommar och bygga ett gästhus, och sen efter det kommer vi att bygga det stora huset, men det blir först nästa år. Sen blir det trädgården, sen blir det nästa grej, vi har lite att göra de kommande åren.

Till Aftonbladet berättar Tareq om hur imponerad han är över Sofias energi trots graviditet och husbygge.

– Om det är någon som kan axla ett husbygge och samtidigt vara gravid så är det Sofia. Alla de bitarna har gått över förväntan.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons