LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Tareq Taylor och Sofia Ståhls stora gravidlycka: ”Vi ska få en bebis”

04 aug, 2024
Tareq Taylor och Sofia Ståhl har varit ett stadigt par sen de bekräftade lyckan år 2022.
Nu väntar paret sitt första barn tillsammans!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia StåhlBrand logo
Tareq Taylor avslöjar bostadsköpet med Sofia Ståhl

Stjärnkocken Tareq Taylor, 55, och hälsoinspiratören Sofia Ståhl, 36, bekräftade deras kärlekslycka år 2022. Kärleken började att blomstra under inspelningen av SVT-programmet Lyckomaten.

Nyligen flyttade paret ut från deras lägenhet till en lyxvilla i Stockholms skärgård, och under sommaren är de i full gång med att renovera huset.

Tareq har tidigare varit gift med Kristina Taylor, och tillsammans har de dottern Ellen, 20, ihop. Sofia Ståhl fick från ett tidigare förhållande dottern Edith år 2017.

Nu avslöjar paret att de väntar sitt första barn tillsammans!

Tareq Taylor och Sofia Ståhl väntar barn

Det är på sin blogg på Femina som Sofia Ståhl berättar att hon är gravid.

Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp.” skriver hon i ett inlägg på söndagen.

Annons

Hon berättar att hon trodde att hon hade stängt den dörren, men att deras kärlek var det som behövdes för att den skulle öppnas igen.

Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet.”, fortsätter hon.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor står på en brygga när solen är påväg ner och håller om varandra.
Sofia Ståhl berättar om besked på sin blogg. FOTO: Skärmdump/Sofia Ståhls blogg

Tareq Taylor om åldersskillnaden med flickvännen

Det skiljer 19 år mellan Tareq och Sofia, men i en intervju med Aftonbladet har Tareq tidigare att han inte känner av åldersskillnaden.

– I början pratade vi ganska mycket om det, det pratades också ganska mycket runt omkring oss, men nu hör vi ingenting. Nu är det vi två, liksom. Hur länge kan man tjata om folks åldersskillnad?

I samma intervju berättade han då också om tankarna på att skaffa barn tillsammans.

– Vi vet inte ens om det går, vi får se vad som händer. Jag upplever mer och mer att det där med ålder är oerhört flytande. När det är rätt att bilda familj eller utvidga familjen så är det mindre åldersfixerat än det var förr. Vi lever längre och håller oss friskare. Den övre gränsen för vad livet ger för möjligheter har flyttats fram. Jag ser människor runt omkring mig som är 55-60 år som fortsätter bilda familj. Livet får ta den väg det tar, säger han till Aftonbladet.

Stort grattis till er, Tareq och Sofia!

FOTO: TT

Annons