LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Tareq Taylors oro för bebisen – bestämmer vad Sofia får göra

30 sep, 2024
Till vänster: Skärmdump Sofia Ståhls instagram där hon och Tareq Taylor står på en brygga med solnedgång i bakgrunden och håller om varandra. Sofia syns vara gravid. Till höger: Närbild Tareq Taylor.
Tareq Taylor och Sofia Ståhl väntar sitt första barn tillsammans, och Sofia är nu i sjunde månaden.
Nu berättar hon om hennes mående och om Tareqs oro för bebisen, där han bestämmer över Sofia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-SonjaBrand logo
Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-Sonja

Stjärnkocken Tareq Taylor, 55, och hälsoprofilen Sofia Ståhl, 36, väntar just nu sitt första barn tillsammans.

De lärde känna varandra under inspelningen av tv-programmet Lyckomaten, och 2022 gick de ut med att de var ett par. Tillsammans har de ett företag där de åker runt i landet och föreläser om välmående, och de håller även på att bygga hus i Nacka som vi framöver kommer få ta del av i ett nytt program.

Allt detta samtidigt som en liten växer i Sofias mage – vilket gör att Tareq tar till vissa åtgärder!

Tareq Taylors oro för bebisen med Sofia Ståhl – säger åt henne vad hon inte bör göra

Både Tareq och Sofia har barn från tidigare relationer; Sofia har dottern Edith, som föddes 2017, och Tareq har dottern Ellen, 20.

Annons

Hänt har tidigare rapporterat om Sofia Ståhls skräckförlossning, där hon under sin förra födsel förlorade väldigt mycket blod. Även hennes förra graviditet var tuffare än den här.

– Jag vågar knappt säga det, men jag har inga krämpor. Förra gången hade jag järnbrist, illamående, foglossning, jag var torr i munnen hela tiden. Nu får jag ju anpassa lite grann så klart, men än så länge är inte magen gigantisk, så då kan jag ju ändå köra på, har hon tidigare sagt till Mama.

Men i vardagen och under husbygget är Tareq ändå väldigt mån om att hans gravida sambo inte ska slita ut sig för mycket.

– Men sen är Tareq hela tiden så här: ”Nej, ta inte den älskling, lyft inte den där, jag tar den där”, fortsatte Sofia.

Sofia Ståhls besked om graviditeten: ”Sammandragning”

På sin blogg berättar Sofia att hon nu är i vecka i 25, vilket innebär att hon redan är i sjunde månaden. Hon ger också en ny uppdatering om hur hon mår.

Annons

”Jag mår fortsatt bra och har inga krämpor. Har börjat få någon enstaka sammandragning men inte mer än så. Bäcken och fogar protesterar lite ibland när det blivit för mycket men inte mer än så, vilket jag är oerhört tacksam över. Just nu känns graviditeten väldigt okomplicerad och lugnet bor i mig. Det märks på hungern att den lilla växer mycket så behöver ha ännu fler snacks redo.”

Som hälsocoach är det ingen förvåning att Sofia är mån om sin hälsa, och i en ny intervju med Mama säger hon att det är viktig att man måste komma ihåg sig själv när man är gravid.

– Om man mår dåligt blir det lätt att man börjar prioritera bort saker som man egentligen mår bra av. Så det är viktigt att fortsätta röra på sig, att fortsätta lyssna på kroppen, att fortsätta ta hand om sig och fortsätta vara aktiv, men så klart anpassa.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TV4/Skärmdump

Annons