LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Therese och Lassemans familjelycka – tuffa förlossningen: ”Vår fina..”

24 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Nu visar Arvingarna-bandmedlemmen Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson upp bilder på sitt barn.
”Vi är så stolta”, skriver Therese.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman och frun Therese rankar kärlekslivet: ”Man kan inte ha det bra varje dag”Brand logo
Lasseman och frun Therese rankar kärlekslivet: ”Man kan inte ha det bra varje dag”

Arvingarna-profilen Lasseman har varit gift med sin stora kärlek Therese Larsson i över 20 år. Tillsammans har paret de två sönerna Ludvig och Philip Larsson. Det är dock sällsynt att de visar bilder på barnen i sina sociala medier. Familjen är vana vid rampljuset efter alla år som Lasseman varit en del av det populära bandet som utöver honom består av Casper Jarnebrink och bröderna Kim och Tommy Larsson.

Lasseman och Therese visar upp familjelyckan

Nu publicerar Therese Larsson ett inlägg på sin Instagram där hon hyllar sonen Ludvig på hans födelsedag. I bildtexten återger hon hur dramatiskt det var när han skulle födas.

Annons

Så här skriver mamma Therese till bilderna:

”För 24 år sedan kämpade du och jag @ludviglarssons. Pappa Lasseman åkte till Norge för att spela och jag åkte till förlossningen för att föda barn. Som tur var tog du tid på dig så pappa hann vara med de sista 20 minuterna. Grattis på födelsedagen vår fina Ludde. Vi är så stolta över dig. Love you!”

FOTO: Instagram

Annons