LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Thomas Hanzons erkännande om ekonomin – stora besvikelsen: ”Alltid för lite”

01 aug, 2024
Två bilder på Thomas Hanzon, till vänster står han framför en vägg och tittar in i kameran, till höger närbild från röda mattan på Guldbaggegalan där han tittar åt vänster med svart mössa på huvudet.
Skådespelaren Thomas Hanzon är aktuell med den nya skräckfilmen Gudstjänst.
När Hänt träffar honom på smygpremiären ger han karriären högsta betyg, men ekonomin desto sämre.
– Det är för lite, säger Thomas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lena Endres chock – sonen Edvin höll allt hemligtBrand logo
Lena Endres chock – sonen Edvin höll allt hemligt

Skådespelaren Thomas Hanzon, 62, har medverkat i flera klassiker på dramaten så som Kamraterna, Macbeth och Arv. Han har även medverkat i flera svenska filmer och tv-serier, som Trolösa och Nioende Kompaniet, och nu senast skräckfilmen Gudstjänst.

Thomas är sedan 2014 gift med Åsa, och paret bor tillsammans i Stockholm. Han har tidigare varit gift med skådespelaren Lena Endré, 69, som han fick två barn ihop med; Rosanna Endré, 34, och Edvin Endré, 30.

Thomas Hanzon missnöjd över ekonomin

Thomas Hanzon är just nu aktuell med att ta upp föreställningen Arv på Dramaten igen, och inte minst också då som skådespelare i Gudstjänst. Filmen har biopremiär i början på augusti och Linus Wahlgren, 47, spelar huvudrollen.

När Hänt träffar Thomas på smygpremiären av filmen får han betygsätta sin karriär, som får högsta betyg.

– Jag har jättemycket spännande saker att göra i höst, dels med Arv, sen ska jag börja med en tv-serie och sen spelar vi också Dödsdansen som vi ska ta upp igen, som vi hade premiär på för 10 år sedan. Och sen är det lite annat också.

Thomas Hanzon med frun Åsa. Charlotte Brunzell/TT

Trots ett fullbokat schema och ett högt betyg på karriären är han däremot inte helt nöjd med sin ekonomi. Där ger han endast betyget två av fem.

– Alltså där tycker jag alltid att det är för lite. Det är alltid för lite, säger han till Hänt.

Sonen Edvin Endrés karriär som skådis

Hemmet och dejtandet får däremot också högsta betyg.

– Det är fint där hemma, och det är en bra energi. Och jag lever med en fantastisk kvinna så jag har det toppen.

Annons

I 13 år, framtill 1999, var Thomas sambo med Lena Endré. Ex-makarna har, trots uppbrottet, haft en god relation och fortsatt vara vänner och även jobba ihop, i bland annat filmen Trolösa.

Sedan har de ju också sonen Edvin ihop, som gått i sina föräldrars fotspår och blivit en riktigt framgångsrik skådespelare!

Edvin Endré med mamma Lena Endré. Jari Kantola/TT

Edvin Endré var huvudskådespelare i serien The Playlist, där han spelade Spotify-grundaren Daniel Ek. Han är även med i filmen Hammarskjöld där han spelar en ung Dag Hammarskjöld. Många känner nog också igen honom från världskända tv-serien Viking, där Edvin spelade Erlendur.

FOTO: TT

Annons