LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Thomas Järvhedens oväntade avslöjande i Bingolotto – hon är hans dotter

28 jul, 2024
thomas järvheden med sin dotter
Thomas Järvheden spelade musik i Bingolotto under söndagen.
I intervjun avslöjar han dock att det finns en till Järvheden med på scen – dottern Tuva!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ordBrand logo
Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ord

Komikern och musikern Thomas Järvheden, 51, syns inte i tv allt för ofta längre. Men det betyder inte att han lagt ned – tvärtom! Under söndagens avsnitt av Bingolottos Sommarkväll gästar han med sprillans ny musik som han turnerar med land och rike runt.

I en tidigare intervju med Hänt har Thomas berättat varför han valt att synas mindre i tv de senaste decenniet.

– Ja men jag tycker inte det är så jättekul med tv, det är så styrt. Jag håller på mer med liveshower, och numera också mycket med musiken. Sedan jag lade upp mina humorlåtar på Spotify har de streamats över 10 miljoner gånger, det sporrar mig att vilja göra fler, sade han redan 2018.

Thomas Järvheden la ned standup-karriären – började med musik

Nu har Thomas utökat sitt kartotek med låtar – och antalet stream är betydligt högre än det. Något som nu gjort att han i princip helt skippat standup-komiken.

Annons

I den nya intervjun med Agneta Sjödin och Casper Janebrink i Bingolottos Sommarkväll berättar han om lyckan att få hålla på med det han älskar.

– De senaste fem-sex åren har jag bara varit musiker. Samtidigt som jag får vara rolig. Jag älskar den kombinationen. Jag är så himla glad att kunna blanda mina två största glädjeämnen i livet.

Thomas Järvhedens familj – äldsta dottern Tuva jobbar med pappa

Något som också glädjer Thomas är sin familj. Han är tillsammans med hustrun Therese och har tre döttrar – Tuva, 22, Holly, 11 och Penny, 8. I intervjun avslöjas också att den äldsta, som Thomas har från en tidigare relation, gått i hans fotspår – nästintill bokstavligen!

Hon spelar nämligen i hans band nu, då de har större spelningar!

– Min dotter som är 22 år nu, är en jädra duktig trummis faktiskt. Så det är kul att hon är med och kör.

– Men det är lite bisarrt för en av mina sjukaste låtar handlar om henne. Jag skrev den när föddes, och nu 22 år senare så sitter hon med mig på scenen.

Här kan ni höra henne köra!

FOTO: TV4, Instagram

Annons