LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Tilde de Paula bryter ihop i Efter fem – Axel Pileby nära att spy: ”Traumatiskt”

04 okt, 2024
AvAlva Jonsson
I torsdagens avsnitt av Efter fem bryter programledaren Tilde de Paula Eby ihop totalt – och anledningen är Axel Pilebys äckel.
– Ja det var ju ett traumatiskt ögonblick, säger Axel Pileby.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här strålar Tilde De Paula med dottern Naemi BjuhrBrand logo
Här strålar Tilde De Paula med dottern Naemi Bjuhr

I torsdags var det ”alla pojkvänners dag” vilket uppmärksammades i formatet Sverigesvepet i TV4:s Efter fem. Det är när programledarna Tilde de Paula Eby, 51, och Axel Pileby, 37, diskuterar en viss ost som trendar på grund av att Benjamin Ingrosso sagt att det är den bästa osten att bjuda på morgonen efter en dejt som gått bra.

Försäljningen av osten Gammel knas har faktiskt skjutit i höjden i Höganäs efter att artisten berättat om hur mycket han gillar den när han gästade en podd i somras.

Annons

Visar klipp där Axel Pileby äter ost: ”Traumatiskt”

Samtalet i studion leder till att en pillemarisk Tilde till slut utbrister:

– Finns det någon som helst anledning att visa hur det ser ut när Axel Pileby, som ej älskar ost, äter ost, ja men då tar man det tillfället i akt.

Klippet som sedan spelas upp är från den första säsongen av Efter fem när Tilde och Axel hade gastronomen Edward Blom, 53, på besök. Edward skär upp en ordentlig bit av vad som ser ut att vara någon slags vitmögelost till Axel som ser panikslagen ut.

– Du behöver bara ta en tugga, sen kommer jag avrunda och när du har gjort det så har du varit så duktig, säger Tilde i klippet.

Han vågade ta en tugga. FOTO: TV4 Skärmdump
Men äcklet i hans ansikte talar sitt tydliga språk. FOTO: TV4 Skärmdump
Annons

När det sedan skiftas tillbaka till studion skrattar Tilde högt åt det som visats.

– Ja det var ju ett traumatiskt ögonblick, säger Axel Pileby och fortsätter:

– Men jag måste säga att jag har utvecklats sedan dess, jag äter mer ost nu. Men kanske inte i den där konsistensen. Så det har hänt lite, men konsistensen är jag fortfarande skeptisk till.

FOTO: TV4 / Skärmdump

Annons