LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Tina Nordströms plötsliga avhopp – avslöjar sanningen om anledningen

02 okt, 2024
AvAlva Jonsson
mat tina
Tina Nordström har meddelat att den säsong av Hela Sverige bakar som nu sänds blir hennes sista. Nu berättar tv-kocken om förhållandena på inspelningen:
– Väldigt spartanskt, säger hon i Nyhetsmorgon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?Brand logo
Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?

I många år har Tina Nordström, 51, även känd som ”Mat-Tina”, programlett tävlingsprogrammet Hela Sverige bakar tillsammans med kollegan Johan Östling, 51. Men i veckan nåddes vi av beskedet att den här säsongen blir den sista för Tina.

Utöver sin karriär som programledare och tv-kock så lever hon familjeliv tillsammans med sin man Martin och parets två barn Elsie och Albin. Förra året förverkligade familjen en dröm när de flyttade till en stor herrgård utanför Helsingborg. Vid tiden för flytten berättade Tina att hon och Martin drömt om att flytta till gården under en längre tid.

Därför hoppar Tina Nordström av Hela Sverige bakar

I tisdagens avsnitt av Nyhetsmorgon berättar Tina att hon bestämde sig för att sluta som programledare för Hela Sverige bakar redan förra året. Och trots det att hon menar att arbetet är världens roligaste jobb så verkar hon väldigt säker på sitt beslut.

Annons

– Allting har sitt. Bestämde mig redan förra året att det blir en säsong till. Men det är med sorg, säger tv-kocken i programmet.

På inspelningen av programmet bor programledarna under två och en halv månad i varsin husvagn som står en bit bort från baktältet vid Ulriksdals slott där deltagarna tävlar. Kollegan Johan Östling beskrev det lite udda boende-upplägget tidigare i år.

– Det är ju som små fina hotellrum de här husvagnarna. Så det är riktigt trevligt. Det är skönt också att det är 50 meter till tältet där man ska filma, så det blir som en liten trailer, sade han då till Hänt.

Bor i husvagn två månader: ”Väldigt spartanskt”

I Nyhetsmorgon berättar Tina vidare att de lever som riktiga ”hillbillies” (bondlurkar) under inspelningen, men att det är väldigt mysigt. Exempelvis grillar hela produktionen om kvällarna och turas om att duscha i någon slags träkonstruktion.

– Det är ju väldigt spartanskt, menar hon.

– Ja men det är ju ändå på Ulriksdals slott, säger kollegan Elisabeth Johansson som är domare i programmet.

– Jo, jag vet, och vi har ju espressomaskin i vagnarna och golvvärme, skrattar Tina.

FOTO: TV4 skärmdump / TT

Annons