LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Tina Nordström försvunnen från sin familj: ”Inte sett röken av mig”

15 okt, 2024
Tina Nordström är en av många kvinnor som visar att man kan vara mamma och ha en framgångsrik karriär – men det är inte alltid lätt!
– Familjen har inte sett röken av en, säger tv-kocken i ny intervju.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zeina Mourtada: ”Man får äta när man vill”Brand logo
Zeina Mourtada: ”Man får äta när man vill”

Hela Sveriges ”Mat-Tina” – Tina Nordström, 51, gör just nu sista säsong av Hela Sverige bakar. Vi behöver dock inte sakna henne i rutan allt för länge, eftersom det nu står klart att hon blir en av tre jurymedlemmar i Sveriges mästerkock. Detta tillsammans med stjärnkockarna Tommy Myllymäki, 46, samt Tom Sjöstedt, 49.

– Vi är väldigt olika, vilket är bra. De kommer från en aktiv kockvärld som jag inte är i på det sättet. Dynamiken blir bra. Det är två hela, rena och trevliga pågar, det kommer gå jättebra, säger Tina till Expressen om sina nya kollegor.

Annons

Tina Nordströms saknad efter familjen – långa perioderna isär

Anledningen till att tv-kocken valt att hoppa av bakprogrammet är framförallt bara att ombyte förnöjer, menar hon. Men faktum är att inspelningen av Hela Sverige bakar tvingat Tina vara borta från familjen i nästan tre månader under flera år.

tina nordström och maken mattias
Arkivbilder från Tina och maken Mattias bröllop, 2011. Foto: Tomas Leprince/TT

Dessutom under härliga försommarmånader som hon nog gärna hellre hade spenderat med barnen och maken på den stora herrgården de nyligen köpt utanför Helsingborg!

Annons

– Förr har inspelningen börjat i maj och så har familjen inte sett röken av en förrän i mitten av juli. Det blir en ny takt för oss, det är bra, förklarar Tina vidare i samma intervju.

Tina nordströms barn
Det är inte ofta man ser Tinas barn, då de valt att hålla dem utanför rampljuset. Här med sin mormor! Foto: Tomas Leprince/TT

Spelar in Sveriges mästerkock: ”Inte så att jag åker till månen”

Men det nya giget kommer också med krav, men kanske under en bättre period? Nu är det i höst som inspelningen för Sveriges mästerkock kommer ta en hel del av Tinas tid. Något som sker i Stockholm och innebär en hel del ensamma hotellnätter borta från familjen. Men matprofilen är inte orolig.

Annons

– Jag pendlar, det är inte så att jag åker till månen – jag är ju van att göra de här grejerna.

FOTO: TT, TV4

Annons