LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Tina Nordström har lämnat familjen – förklarar för dottern

30 sep, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Sveriges mästerkock-profilen Tina Nordström gästar podcasten TV-fabriken.
För programledare Fredrik Ralstrand berättar hon om flytten från Helsingborg och samtalet med dottern om hennes nya livstil.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Konstiga smakkombinationer – Hur bra smaklökar har Sveriges mästerkock-profilerna?Brand logo
Konstiga smakkombinationer – Hur bra smaklökar har Sveriges mästerkock-profilerna?

Tina Nordström, 51, har nyligen gjort sin sista inspelning av Hela Sverige bakar. I juni berättade den omtyckta tv-kocken att hon hoppar av programmet utan att avslöja för tittarna varken var eller när hon skulle återkomma i tv-rutan.

Enligt den värmländska mångsysslaren och parhästen Johan Östling så tror han att avhoppet berodde på en känsla som Tina hade. Johan visste såklart innan alla andra att hon skulle lämna bakarna vid Ulriksdals slott och till Hänt förklarade han hennes känsla som ett bra band – man lägger av i tid.

Men i september fick vi äntligen reda på vad nästa utmaning skulle bli för den rutinerade matfantasten: Sveriges mästerkock. Och när Tina berättade att hon inte visste vad nästa projekt skulle bli, talade hon förmodligen sanning.

Annons

I podcasten TV-fabriken säger hon nämligen till programledare Fredrik Ralstrand att hon har som taktik att säga upp sig innan hon har ett nytt jobb. För Fredrik berättar hon också om flytten från Helsingborg och dotterns reaktion på hennes nya boende.

Tina Nordströms dotter reagerar på boendet

Under sommarens inspelning av Hela Sverige bakar har Tina lämnat huset utanför Helsingborg för en husvagn vid Ulriksdals slott. Det gjorde hon även under inspelningarna förra året.

– Oj gud vad fint, säger Fredrik när han får en rundtur av Tina inne i den omtalade husvagnen.

Tina kan bara hålla med. Till hennes dotter Elsie berättar hon om hennes nya livsstil:

– Mamma lever hippie, hon ba: nä, det gör du inte alls. Du har värme i golvet och så en lyxvagn, säger Tina.

Och det är en lyxvagn, den är väldigt fin. I husvagnen har Tina bland annat en dubbelugn och gas, och köket är fullt utrustat, redo att brassa middagar i. Under inspelningsdagarna får programledarna lunch, men middagarna tycker Tina om att göra själv.

Annons

– Det i sig skulle kunna bli ett tv-program, säger Fredrik och Tina skrattar bekräftande.

Hela Sverige bakar-husvagnen – så ser den ut

I husvagnen har de också tillgång till toalett, dusch, garderob och säng vilket är förståligt eftersom att Tina bor där i en och en halv, två månader i sträck.

– Man flyttar ju in, det är lite som att man spikar upp bilder på familjen och jag älskar att bo så här, säger Tina i podden.

Men delar av familjen får hänga med till husvagnen under maj månad, springer spanieln Bonnie får till och med dela säng med Tina.

Förra året lade Tina upp en story som visade utsidan på husvagnen.

Tina flyttar in i husvagnen vid Ulriksdals slott.
Då flyttar vi in, skrev Tina om husvagnen på Instagram förra året. FOTO: Instagram

På Instagram i år verkar vi ha fått en liten smygtitt av insidan också.

FOTO: Skärmdump Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons