LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Tittarna rasar efter Lotta Engbergs kyss med kändismannen: ”Vidrigt och gränslöst”

04 okt, 2024
Lotta Engberg
Tittarna ser rött efter Lotta Engbergs beslut att kyssa David Sundin i fredagens avsnitt av Bäst i Test.
”Varje avsnitt håller hon på med något gränslöst”, skriver fansen på TV4:s Facebooksida.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Succéprogrammet Bäst i Test börjar leda mot sitt slut – men ännu är det inte över för deltagarna som kämpar hårt för att ta hem förstaplatsen.

I år har vi fått se Eric Stern, Nour El Refai, Torbjörn Averås Skorup, Marie Agerhäll, och Lotta Engberg, tävla mot varandra i alla de udda utmaningarna programledarna Babben Larsson och David Sundin delar ut.

Men vissa utmaningar har blivit särskilt märkliga, åtminstone om du frågar tittarna, som reagerar starkt på scenerna i det senaste avsnittet.

Här kysser Lotta Engberg David Sundin för andra gången

I fredagens avsnitt innebar en av utmaningarna att utföra något man aldrig gjort förut och aldrig kommer att göra igen, varpå Lotta bestämde sig för att ge David en riktig överraskning i form av en kyss som varade i flera sekunder.

Annons

Händelsen förvånade både publiken, de andra deltagarna och domaren Babben, som knappt kunde hålla sig för skratt.

– Oj oj oj Lotta, du offrar dig verkligen för konsten, säger Babben.

– Men den här kyssen måste nästan kompenseras med fem poäng, eller vad säger du, tillägger hon sedan och vänder sig mot David.

– Ja det skulle man kanske tycka, men det är just det som gör det här så tragiskt. För det var ju så att man aldrig skulle göra sin bedrift igen, men, man skulle heller aldrig ha gjort det tidigare. Så nu ska vi titta på en snutt från ett test som vi visade förra veckan, svarar David då.

Faktum är att i förra veckans avsnitt kysste Lotta David i en utmaning. Vilket redan då blev en riktig snackis. Men enligt Lotta var det stor skillnad på denna kyssen och den hon gav David förra veckan.

– Fast det är väldigt stor skillnad på en liten puss och en, vad heter det..., säger Lotta till sitt försvar.

Annons

–....En långtradare, fyller David i.

Oavsett fick Lotta trots allt inte sin tänkta fempoängare, spektaklet slutade istället i endast en poäng för den folkkära schlagerdrottningen – och många reaktioner från tittarna.

Tittarna rasar på Lotta Engberg efter beslutet

Det var alltså inte bara de i studion som blev överraskade av Lottas beslut. Under fredagsmorgonen delade TV4 med sig av ett kort klipp från avsnittet på deras Facebooksida och i kommentarsfältet hade tittarna minst sagt åsikter om den oväntade kyssen.

”Det var inte ok alls”, skriver en person.

”Vidrigt... varje avsnitt håller hon på med något nytt gränslöst mot David..” skriver en annan.

”Vad säger hennes doktor till detta då???”, tillägger en trejde.

Lotta är sedan fyra år tillbaka tillsammans med parhästen Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 66. Varken Lotta eller Mikael har uttalat sig angående de omtalade kyssarna.

FOTO: TT/Skärmdump TV4

Annons