LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Tittarna rasar mot Bonde söker fru – Linda Lindorff håller med: ”Man kanske inte vill se”

25 sep, 2024
Den nya säsongen av Bonde söker fru har redan upprört tittarna. Flera tycker nämligen att det i första avsnittet avslöjas för mycket. När Hänt når programledaren Linda Lindorff erkänner hon att hon faktiskt håller med.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

TV4:s långkörare Bonde söker fru är äntligen tillbaka! Den nya säsongen har precis kickat igång och nytt för i år är bland annat att vi får följa fem bönders jakt på kärlek istället för fyra.

Men redan efter första avsnittet har en hel del tittare blivit upprörda.

I premiäravsnittet visas nämligen en liten resumé av vad som komma skall under säsongen, och denna ihopklippning anser flera vara alldeles för avslöjande.

Tittarna rasar mot Bonde söker fru: ”Så dåligt”

Under TV4:s kommentarsfält på både Facebook och Instagram är det flera tittare som valt att uttrycka sitt missnöje.

”Första sex minutrarna och man har redan visat hur mycket som helst som kommer att hända. Varför ska man börja med att visa facit? Så dåligt! Det blir inget mer tittande för oss.”, skriver en upprörd tittare.

Annons

”Det är så tråkigt att så mycket av säsongen visas i början”, skriver en annan.

”Förstår inte varför ni inleder med att avslöja allt”, skriver en tredje.

”Håller med, de visar ju alldeles för mycket!”, instämmer en fjärde.

Linda Lindorff håller med tittarna: ”Man kanske inte vill se”

När Hänt når programledaren Linda Lindorff får hon ge sin syn på saken, och det visar dig att hon till och med håller med tittarna.

Hur ställer du dig till kritiken?

– Ja, det där är ju lite av en nymodighet. Jag kan nästan hålla med ibland och det gäller ju andra tv-program och filmer och allt sådant. Alltså förut när man såg en trailer då visste man ju inte så mycket, nu när man ser den kan man ana lite mer.

– Det är absolut mer avslöjande nu än tidigare och ja, jag vet inte. Jag skulle kanske hålla för ögonen ibland!, skrattar Linda.

Däremot tycker programledaren att det även finns en spänning i det hela.

Annons

– Men jag tycker att det är skitspännande att se dessa löpen och man blir ju så frestad att se mer. Det klart att man får en känsla av att det här vill jag inte missa när man ser alla godbitarna, säger hon och fortsätter:

– Men sen så kanske man kan tänka så här, bara för att man ser en kille eller tjej gråta så innebär det inte att den personen inte blir vald. Det är ju gjort för att det ska vara lockande. Men en viss förståelse, det har jag. Man kanske inte vill se precis exakt så mycket.

FOTO: TV4Play

Annons