LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Anklagelserna mot Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon – tvingas avbryta TV4-sändningen

26 sep, 2024
AvAlva Jonsson
I veckan har programledaren Soraya Lavasani haft problem och flera gånger behövt lämna studion, något som tittarna reagerar starkt på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordetBrand logo
Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordet

I det omåttligt populära programmet Nyhetsmorgon på TV4 är det olika programledare som agerar sällskap åt tittarna. Ända sedan 2008 har vi kunnat se den etablerade Soraya Lavasani, 42, leda programmet tillsammans med diverse kollegor. Hon har förutom Nyhetsmorgon också jobbat med TV4-nyheterna.

I början av veckan ledde Soraya morgonprogrammet med Anders Pihlblad, 56 och då var det många tittare som reagerade på att Soraya inte verkade må så bra.

Tittarna reagerar på Sorayas hälsotillstånd

Under sändningen hörs Soraya hosta och hon behöver ibland lämna studion på grund av detta. I kommentarsfältet på Nyhetsmorgons Instagram väcker detta oro och reaktioner bland tittarna.

”Soraya har redan fått lämna sin stol flera gånger för att gå ut och hosta och klockan är inte ens sju. Kanske dags att skicka hem henne för att krya på sig?”, skriver en användare.

”Säkert mycket torr luft i studion. Ingenting att gå hem för.” , menar en annan.

”Men ingen annan hostar”, skriver en tredje.

”Är det någon som tänkt på att Soraya kanske har känsliga luftrör. Jag har det och börja hosta om det är torr luft, varmt eller om någon har för mycket parfym eller rakvatten. Så sluta gnälla när ni inte vet vad det handlar om” , hälsar en användare.


FOTO: TV4

Annons