LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Tittarnas kritik mot Jenny Alversjö – efter beteendet mot Erik Videgård: ”Sjukt”

09 sep, 2024
Jenny Alversjö och Erik Videgård syns ofta tillsammans i Nyhetsmorgon. Men efter deras senaste sändning ihop var det en del tittare som reagerade.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordetBrand logo
Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordet

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges populäraste morgonprogram som sänds på TV4 alla dagar i veckan. Några som bidrar till programmets framgång är deras färgglada profiler.

En som länge varit med i programmet är stjärnkrögaren Erik Videgård, 63, som numera har ett stående matinslag i programmet.Och oftast är det Jenny Alversjö, 50, som syns i rutan tillsammans med Erik.

Det är ingen hemlighet att de två har en nära relation till varandra, och även umgås som vänner på fritiden. Men efter duons senaste sändning ihop har det vällt in kritik från tittarna.

Annons

Jenny Alversjö inslag med Erik Videgård väcker reaktioner

Under söndagen hade Erik nämligen en ”risskola” där han berättade om hur man får till det perfekta kokta riset. Under tiden som Erik står i köket och visar steg för steg, följer Jenny med i studion och ställer frågor.

FOTO: TV4Play

Men tittarna känner sig missnöjda, då de anser att Jenny ställer för många frågor. Vissa tycker till och med att programledaren avbryter kocken. På TV4:s sociala medier har det efter sändningen ramlat in flera kommentarer från tittare.

Annons

”Avbryt inte Erik, tack. Jag tror han vet vad han gör när han kokar ris.”, kommenterar en tittare efter sändningen.

”Håller helt med. Blev så irriterad att jag har stängt av TV:n”, svarar en annan.

”Precis vad jag tänkte kommentera. Sjukt irriterande när en som uppenbarligen inte kan laga mat ska ha åsikter. Gillar dig Jenny men här var du lite oskön.”, skriver en tredje.

”Högaktat Jenny en längre tid, men när Erik förklarade under ”risskolan” och då och då blev avbruten så...”, skriver en fjärde.

FOTO: TV4Play

Annons