LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Tittarstorm efter Nyhetsmorgon – kräver ursäkt från Jenny Strömstedt: ”Ut och pudla”

06 okt, 2024
Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedts beteende i Nyhetsmorgon kritiseras.
Tycker hon borde bete sig mer respektfullt.
”Ett pinsamt klavertramp”, skriver en tittare på Tv4:s Facebooksida.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedts om planerna med maken Niklas StrömstedtBrand logo
Jenny Strömstedts om planerna med maken Niklas Strömstedt

Jenny Strömstedt, 52, är vanligtvis en riktig tittarfavorit för de som följer Nyhetsmorgon. Hennes sprudlande energi och medryckande skratt bidrar nästan alltid till en trivsam och välkomnande stämning i programmet. Efter många år i rutan har hon verkligen blivit en folkkär person bland det svenska folket.

Men efter lördagens sändning var inte alla lika nöjda med Jenny – åtminstone om man frågar tittarna, som hade mycket att säga i TV4:s kommentarsfält på Facebook.

Tittarnas missnöje: ”Pinsamt klavertramp”

I närmare tjugo år har Jenny hälsat tittarna god morgon från Nyhetsmorgon-studion. Under denna tid har hon gjort det mesta inom programmet och har verkligen blivit ett proffs på sitt jobb.

Men under lördagens program när det som vanligt var dags för trisskrap verkar Jennys frågor om prispengarna ha väckt irritation hos en del tittare.

Annons

”Har alltid gillat Jenny som programledare, duktig, trevlig, driven. Men idag tycker jag det blev ett pinsamt klavertramp vid trissdragningen när Jenny kommenterade vinnarens ålder (91 år) och spekulerade i vad och hur som skulle hända med vinsten och antal år i relation till ålder.”, skriver en tittare i kommentarsfältet på TV4:s Facebook och fortsätter:

"Hon pratade FÖR mycket och länge om det, vad som skulle hända med vinstpengarna, eventuellt arv mm. Riktigt osmakligt och respektlöst mot en 91-årig dam och dottern som var i studion och skrapade. Det pratar man inte ens om!”

”Ut och pudla Jenny! Annars har du alla mina sympatier!”

”Fruktansvärt tråkigt”, skriver en annan.

Däremot delade inte alla samma åsikt, och många uttryckte sin uppskattning för Jenny genom att skicka massor av kärlekshälsningar i kommentarsfältet.

”Jenny du är absolut den bästa programledaren på tv4, talar lugnt och sansat, påläst etc Önskar se dig mer på Nyhetsmorgon.”, skriver en nöjd tittare.

"Fina Jenny. Du ger mig helgstämning”, tillägger en annan.

FOTO: TV4

Annons