ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Tittarna rasar efter premiären av Förrädarna – klarar inte av att kolla längre

25 okt, 2024
förrädarna
Förrädarna säsong två är tillbaka – men tittarna bemöter programmet med både ris och ros...
”NEJ! Förstår inte vad skiten ens går ut på!”, utbrister en på TV4:s sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sveket – här chockar Katia Mosally alla i finalen av FörrädarnaBrand logo
Sveket – här chockar Katia Mosally alla i finalen av Förrädarna

Under fredagskvällen var det premiär för säsong två av Förrädarna på TV4. Bland årets deltagare hittar vi bland annat Liam Pitts, Bosse Andersson, Marie Serneholt, Joakim Lundell, Filip Dikmen och Ronny Svensson.

I första avsnittet var det youtubern Carl Déman som åkte ut, något ironiskt – eftersom hans youtube-partner Lucas Simonsson var den första att lämna förra säsongen.

Bråket mellan Filip Dikmen och Joakim Lundell – relationen idag

I premiäravsnittet hör vi hur Filip Dikmen initialt var lite orolig att möta Joakim Lundell. De har nämligen småtjafsat lite tidigare på sociala medier. När Hänt frågar Filip om relationen, bekräftar han att stridsyxan sedan länge är begravd.

”Blev Jockes största fan efter 10 minuters samtal mellan mig och honom hahaha”, skriver Filip i ett meddelande till Hänt. Och vi frågar tillbaka, vad var egentligen grejen mellan de två?

Annons

”Vi har aldrig haft något med varandra egentligen utan snarare att vi skyddade typ olika personer/grupper på youtube exempelvis kvinnor vs män eller dylikt. Men aa antar vi har blivit äldre och mognare hahaha”, skriver han och fortsätter:

”Jag minns helt ärligt inte ens själv. Det är bara att rota i youtube arkiven”.

Tittarnas reaktioner på Förrädarna – hårda kritiken

Men så vad tycker svenska folket om programmet? På sociala medier är reaktionerna som alltid delade. Men efter en högst ovetenskaplig koll på TV4:s kanaler så här kort efter verkar det ändå överhängande negativt...

”Kollar annat gillar inte programmet”, skriver en tittare.

”Såg första programmet för flera år sedan. Segt och långtråkigt, blir inte fler program här.", skriver en annan.

”Nej, att hålla på och ljuga är inget jag gillar”, menar en tredje.

En fjärde gillar inte att det är just kändisar man ska titta på.

”NEJ! Förstår inte vad skiten ens går ut på! Massa så kallade kända ”streamare” och influencers. NEJ TACK Då kollar jag på något som ger mig innehåll. Har sagt det innan att världen kommer gå under pga dessa så kallade influencers! Ingen kommer ju ha ett vanligt jobb snart”, skriver hen på TV4:s Facebook.

Men givetvis finns de som tycker motsatsen.

”Har redan tittat o fasen så bra detta program är!”, utbrister ett fan.

”Det kommer bli spännande såg programmet förra året och det var riktigt bra”, menar en annan.

FOTO: TV4

Annons