LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Tobbe Trollkarl akut till sjukhus – första orden om vad som hänt: ”Väldigt mycket smärta”

01 okt, 2024
tobbe trollkarl i smärtor på sjukhuset
Tobias ”Tobbe Trollkarl” Blom var i fjol med om en traumatisk upplevelse vilken slutade i två dagar på sjukhus och en inställd turné.
Nu bryter magikern tystnaden om vad han egentligen drabbats av.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför försvann Tobbe Blom från rampljusetBrand logo
Därför försvann Tobbe Blom från rampljuset

Tobias ”Tobbe Trollkarl” Blom, 49, har underhållIt barn med sina trollkonster och magitrick i decennier. Tobbe blev känd för det svenska folket 1999 då han arbetade som programledare för barnprogrammet Lattjo Lajban. På senare år har han även lett stora underhållningsprogram som Talang och Idol.

Utöver en lyckosam karriär inom sin stora passion har en härlig familj att glädjas över. Sedan många år tillbaka är han gift med hustrun Karolina Blom, 45, vem han också har dottern Towa, 13, och sonen Sigge, 10, tillsammans med.

Annons

Därför tvingades Tobbe Blom akut till sjukhus

När Hänt under måndagskvällen stöter på magikern på röda mattan inför Barncancergalan – Det svenska humorpriset, strålar han! Men så var inte fallet i fjol. Då tvingades Tobbe Trollkarl avbryta en turné, efter att ha tvingats åka akut till sjukhus.

tobbe trollkarl gråter på sjukhuset

Vid tillfället lade han upp bilder från sin sjukhusvistelse för att uppdatera de som köpt biljetter till föreställningarna. Men exakt vad Tobbe drabbats av gick han aldrig in på.

Annons
tobbe trollkarl hög på morfin

”Så nu ligger jag här med dropp och undrar även jag hur helgen ska gå med gig i fyra städer... Kommer att höra av mig till er alla om hur det blir så fort jag själv vet mer”, skrev han på sin Instagram-händelse.

Timmar senare kom han med en ny uppdatering – situationen hade som tur är vänt, men trollkarlen sticker inte under stolen med att det kändes riktigt mörkt där ett tag...

”Lämnar sjukan strax, kommer med andra ord att överleva, jag var högst osäker för 36 timmar sedan! Lite vekling. Angående morgondagen, söndagens shower, så får ni info i eftermiddag. TACK för alla krya-hälsningar, det värmer!”

Annons
tobbe trollkarl på sjukhus med dropp i armen

Hade en infektion i magen: ”Det var lite äckligt”

När Hänt nu frågar Tobbe vad det var som egentligen hände, berättar han sparsmakat om hälsobesvären.

– Det var något stök med magen bara som uppgav väldigt mycket smärta. Vi ska inte gå in på detaljer för det var lite äckligt. Men det gick bra, jag var ute på två dygn. Sedan dess är det toppen.

Således handlade det om någon form av infektion i magen eller tarmarna, vilket vi kan förstå att Tobbe inte vill beskriva i detalj. Inte sällan resulterar det i kraftiga kräkningar och diarré... Skönt att allt är bra nu!

FOTO: Instagram, Hänt

Annons