ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Tobbe Trollkarls hemlighet för ett lyckligt äktenskap med frun: ”Skratta och ligg”

08 okt, 2024
AvAlva Jonsson
author Jennifer Iversen
Jennifer Iversen
Tobias ”Tobbe Trollkarl” Blom är sedan många år lyckligt gift.
Nu berättar han för Hänt om hemligheten bakom en lycklig relation.
– Ligg, skratta och gör roliga grejer, lyder uppmaningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tobbe Blom om relationen till Marko "Markoolio" Lehtosalo: ”Bästa vänner”Brand logo
Tobbe Blom om relationen till Marko "Markoolio" Lehtosalo: ”Bästa vänner”

I flera decennier har Tobbe Blom, 49, mest känd som sitt alias ”Tobbe Trollkarl”, underhållit barn och vuxna med sina magitrick och trollkonster. Han slog igenom när han jobbade som programledare för barnprogrammet Lattjo Lajban som gick på TV4 , och senare år på Sjuan, om morgnarna.

Efter genombrottet har han synts i många olika tv-program. Bland annat har han varit programledare för Idol tillsammans med Johan Wiman. Tobbe har också varit en del av juryn i Talang, som han efter det lett tillsammans med Marko ”Markoolio” Lehtosalo.

Tobbe Blom är lyckligt gift med kärleken Karolina

Utöver den långa karriären som underhållare har han också ett långt äktenskap och två barn att glädjas för. År 2010 gifte sig trollkarlen med sin stora kärlek Karolina Blom, 45, och tillsammans har de dottern Towa och sonen Sigge.

Annons

Det är när Hänt träffar Tobias på röda mattan för Barncancergalan berättar han om hemligheten bakom det lyckliga äktenskapet. Hänts reporter ställer fem frågor i formatet ”Hur många kamerablixtar får...” där han får svara på fem snabba frågor om privatlivet.

Hur många kamerablixtar får dejtandet?

– Dejtandet får fem av fem kamerablixtar. Vi är lika kära som dag ett, det är ändå bra!

”Ligg, skratta och gör roliga grejer”

Vad har du för tips till andra som vill bevara kärleken?

– Jo men vet du vad? Jag vet hur man gör. Och det låter som en klyscha men det handlar bara om att ha jävligt roligt med varandra. Alltså, hitta bara på massa grejer. Det ska bara handla om att ha kul ihop, sen blir allt det andra bra. Det kan vara bra att prata med varandra någon gång ibland också, säger Tobbe skämtsamt och fortsätter:

– Och ligga! Det är jättebra, ligga. Ligg, skratta och gör roliga grejer, toppen!, skrattar han.

FOTO: TT / Hänt

Annons