ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Tommy Körberg om okända dottern – nu berättar han efter alla år

05 sep, 2024
Tommy Körberg är pappa till tre barn.
Nu berättar han att mycket roliga saker hänt för den 15-åriga dottern Elvira.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Körberg talar ut om hälsan: ”Jag har varit jagad av streptokocker”Brand logo
Tommy Körberg talar ut om hälsan: ”Jag har varit jagad av streptokocker”

Tommy Körberg, 76, har haft en intensiv sommar med sin turné Grand finale men nu har den kommit till sitt slut och de som trodde att Tommy kommer ligga på latsidan tänker helt fel.

Redan på fredag den 6 september är det nämligen nypremiär för musikalen Änglagård på Oscarsteatern i Stockholm. Tommy har redan kört en vända med musikalen med bland andra Helen Sjöholm, 54. Men nytt för i år är att Helen Sjöholm har hoppat av och är istället ersatt av Sanna Nielsen, 39.

När Hänt når Tommy berättar han om känslorna inför premiären.

– Det är lugnt, det är lugnt. Det kommer mycket folk så det är kul. Det kommer ju busslaster från när och fjärran för att se den, säger han till Hänt.

Tommy Körberg om känslorna inför Änglagård-premiären

Repetitionerna är med andra ord i full gång och nu är det bara timmar kvar tills premiären. För Tommy, som redan spelat showen otaliga gånger, blir det nog mest uppfräschning av manus. Men med det sagt hjälper han gärna de lite nyare förmågorna.

Annons

– Det är lite nya människor som är med som måste lära sig och gå och stå där de ska, så det är lite sådär men ikväll blir det med mask och kostym och regissör på plats, säger Tommy.

Du är ju rutinerad i gänget, tar du hand om de nya?

– Nja, de reder sig själva väldigt mycket. De kommer och frågar mig ibland och ibland har jag synpunkter och då säger jag vad jag tycker. Sedan får de ta det eller skita i det. Jag ger positiva tips.

Tommy Körbergs glada avslöjande om dottern

När det kommer till det privata planet är Tommy gift med Ann Charlotte Körberg, 55, och tillsammans har de dottern Elvira, 15. Tommy har även två söner från tidigare äktenskap, Anton, 46, och Erlend, 28.

– Anton mår bra, han är ute och spelar på båtarna ibland och min yngste son är ju projektledare för Morden i Sandhamn bland annat, säger Tommy och fortsätter:

– Och min lilla dotter har fått huvudrollen i en musikal nu som ska göras på Kulturama, hon går ju i nian. Hon fick rollen alldeles nyss.

Annons

Så hon går i pappas fotspår?

– Nja inte i alla de fotspår som jag gått hoppas jag, men några, de hälsosamma, säger Tommy skämtsamt.

Tommy ser verkligen fram emot att få se sin dotter i en musikaluppsättning och han tror att det blir klassikern Hair som de ska göra. Men detta är inte det enda som är nytt i Elviras liv – faktum är att hon skaffat pojkvän!

Ska Elvira med och se din premiär på fredag?

– Nej det tror jag inte. Hon har ju pojkvän nu så jag tror hon ska vara med honom.

Wow, vad kul! Godkänner du honom?

– Ja, ja!

FOTO: Hans Shimoda/TT, Karin Törnblom/TT

Annons