LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Tommy Nilsson orkar inte leka med 2-åriga dottern: ”Det är jobbigt”

01 okt, 2024
Två bilder på Tommy Nilsson.
Folkära artisten Tommy Nilsson har sex barn, varav en 2-årig dotter.
När Hänt träffar honom inför Barncancergalan berättar han att hälsan stoppar honom från att leka med henne.
– Det är jobbigt att komma ner på knä, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför håller sig Eva Berghagen borta – nu berättar Tommy NilssonBrand logo
Därför håller sig Eva Berghagen borta – nu berättar Tommy Nilsson

Den folkkära artisten Tommy Nilsson, 64, slog igenom på 80-talet men är aktuell än idag. Just nu reser han runt i Sverige med sin turné Öppna din dörr.

Privat är Tommy tillsammans med skådespelerskan Linda Olsson, 45, sedan 15 år tillbaka, och de är även förlovade. De har två barn ihop; Tim, 11 och Leona, 2. Tommy har även fyra barn från tidigare förhållanden, barnbarn och han är även gammelmorfar.

Men när Hänt nu träffar artisten berättar han att det är svårt att leka med 2-åriga dottern...

Tommy Nilsson kan inte leka med dottern

På måndagskvällen gick Barncancergalan – Det svenska humorpriset av stapeln. På plats var Tommy för att uppträda med ett nummer påhittat och skapat av barn. När Hänt träffar honom inför berättar han vad det viktigaste med kvällen är för honom.

Annons

– Nej men att man visar något slags engagemang. Jag menar jag har barn själv och det är en hemsk sjukdom, kan man hjälpa till att samla in pengar så är det fantastiskt. Att man kan använda sitt namn eller sin röst och göra sådana saker, det gör jag gärna.

Till vänster: Hänts reporter står med mikrofon riktad mot Tommy Nilsson.
Hänts reporter Jennifer Iversen tillsammans med Tommy Nilsson på barncancergalan 2024. Foto: Hänt

Tommy fick dottern Leona när han var 62 år, och idag är hon 2,5 år gammal. Han berättar att hon mår jättebra och är bossen i familjen som styr och ställer. Hänt frågar om han leker med dottern och hinner med allting.

– Nej. Nej men det är klart att jag... Jag har ju varit hemma mycket och jag är hemma mycket nu också, men det är jobbigt att komma ner på knä. Komma ner och sen komma upp, det är ju det. Och trampa på legobitar har jag gjort i snart 50 år, så nja…

Annons

Men han tillägger också att det är fantastiskt att ha en liten dotter.

– Det är bäst nu, jag hoppas att hon aldrig växer. Exakt som hon är nu ska hon vara.

Tommy Nilssons flyttplaner stoppades

Tommy och frun Linda har tidigare haft planer på att flytta ifrån huset i Stockholm, men när Hänt nu träffar Tommy visar det sig att de har ändrat sig.

– Nej men det huset som vi var väldigt sugna på, det var nånting som var ”njaae vi kan inte köpa det”.

I stället planerar paret att bygga ut deras nuvarande hus.

– Det blir nog en 50 kvadratmeter till då. Vi bor inte så himla stort nu, men vi behöver lite större. Det är väl den nya planen. Men det hinner ändra sig, haha.

Att de vill bo större har däremot ingenting med att göra att de har planer på att utöka familjen ytterligare. På frågan om det kan bli några fler barn för Tommy är svaret tydligt.

– Nej, vad sägs som aldrig i livet. Faktiskt. Fan, jag är gammelmorfar för i helvete. Ja nej nu får det verkligen räcka. Så är det.

FOTO: TV4/Skärmdump, TT

Annons