LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Tony Irvings bröllopslycka – här delar han känslosamma ögonblicket: ”Trodde aldrig...”

02 aug, 2024
Tony Irving och Alexander Skiöldsparr delar lyckan.
Trodde aldrig att han skulle få gifta sig i kyrkan:
"En fantastisk resa tillsammans", skriver Tony på Instagram
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Let's dance-jurymedlemmen Tony Irving, 57, är idag lyckligt gift med Alexander Skiöldsparr, 53. Deras första möte blev en flygande start på deras kärleksresa.

– Mitt bästa kärleksminne är när jag hade en picknick på Skeppsholmen som jag hade ordnat för min man Alex inför vår första dejt. Då tittade vi på solnedgången tillsammans. Kombinationen av en ny kärlek, spänning och stämningen var det mest romantiska som jag har upplevt. Tre månader senare förlovade vi oss, sa Tony i en intervju med Aftonbladet.

Tony och Alexander träffades när Tony övernattade på ett hotell då hans företag hade gått i konkurs och han inte hade någon stans att bo. I receptionen stod Alexander – och resten historia.

Tony Irving och Alexanders kärlekslycka

Tony och Alexander är lika kära nu som då, något som Tony berättar på Instagram, där han delar deras kärlekslycka efter nio år som gifta:

"Idag är vår bröllopsdag! För 9 år sedan gifte vi oss i Stockholm och påbörjade en fantastisk resa tillsammans. Vi har så mycket spännande framför oss. Vi hade hoppats kunna gifta oss i Engelska kyrkan, men på den tiden tillät de inte samkönade äktenskap. Istället välkomnades vi med öppna armar av Svenska kyrkan.", skriver Tony.

Annons

Han förklarar vidare att kyrkan alltid har varit en stor del av hans liv och att han först inte trodde att han skulle få gifta sig i kyrkan på grund av sin sexuella läggning. Men att det är tack vare de förändringar som har skett i samhället som makarna äntligen kunde säga ja till varandra.

"Vi lever idag ett öppet Svensson-liv i vårt radhus och gör det med stolthet varje dag.", skriver Tony och fortsätter:

"Folk frågar ofta varför Pride fortfarande behövs. Pride behövs för att vara en manifestation av styrka och gemenskap. Det är ett sätt för oss att säga att vi aldrig vill gå tillbaka till hur det var, och att det fortfarande finns många i vår regnbågsfamilj som ännu kämpar för sina rättigheter. Tillsammans fortsätter vi att arbeta för ett samhälle där alla kan vara sig själva, älskade och accepterade."

Så fint! Grattis till Tony och Alexander!

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons