LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Tova-Sophia betalar miljoner kronor för att få tvillingar: ”Besvikelse”

18 sep, 2024
Tova-Sophia Aronsson
Tova-Sophia Aronsson och pojkvännen Nicklas drömmer om att bilda familj.
De har väntat och längtat i många år – och betalat en stor summa pengar för att uppfylla sin önskan.
– Jag räknar inte längre dagar, jag har checkat ut lite, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför stöttade inte Per Morberg sin dotter Astrids valBrand logo
Därför stöttade inte Per Morberg sin dotter Astrids val

Hon har varit med i Sveriges modigaste, Första dejten på SVT och Robinson 2021. Nu var det några år sedan vi fick se 39-åriga Tova-Sophia Aronsson i rutan.

– Jag har inget behov av att synas mer i tv, jag var ganska vilsen där ett tag. Nu har jag valt att leva i kärleksbubblan istället, säger hon i en ny intervju med Hänt.

Tova-Sophia Aronsson
Tova-Sophia Aronsson deltog i Robinson 2021.

Diskades efter mat-fusket i Robinson 2021

Något Tova-Sophia har pratat en del om i tv och intervjuer är att hon har genomgått en könsbekräftande behandling. Trots detta är det något helt annat många minns henne för. Hon var en av de deltagare som diskades i Robinson 2021 efter att ha köpt mat på Ica Maxi.

Annons

–TV4 blev lite besvikna på mig efter det. Jag har fått skulden för det där, det är fortfarande folk som kallar mig fuskare. Den stämpeln tycker jag inte riktigt jag förtjänar, folk snodde ju mat från produktionstältet hela tiden. Absolut, vi förtjänade att åka ut men det var synd för man glömde bort allt det bra jag gjorde. Jag blir ihågkommen som hon som fuskade i Robinson.

Anders Öfvergård
Anders Öfvergård kastade ut Tova-Sophia efter regelbrottet.

Sedan dess har Tova-Sophia inte fått några förfrågningar om att vara med i tv. Men det gör henne ingenting då hon har fullt fokus på annat. Hon träffade nämligen sin stora kärlek, Nicklas, tre dagar efter att hon kommit hem från Robinson-inspelningen.

– Jag har kommit ur allt det där starkare. Nu lever jag i min kärleksbubbla och fokuserar på att bli mamma.

Annons

Drömmer om barn: ”Dragit ut på tiden”

Nicklas och Tova-Sophia har försökt få barn i flera år. De har valt att göra detta genom surrogatmödraskap, som inte är lagligt i Sverige. De använder därför en agentur som är verksamma i Mexiko, men processen tar längre tid än väntat.

– Vi hade hoppats att vi skulle ha varit i Mexiko och hämtat en liten bebis men vi har haft lite otur med surrogat-projektet. Det händer när det är dags. Vi har gjort fyra insättningar som inte har tagit sig, det var en besvikelse.

Kan ni tänka er tvillingar?

– Nu kommer vi nog försöka gå för tvillingar eftersom det har dragit ut på tiden. Sätter vi in två embryon är det större chans att åtminstone en tar sig. Vi har ju garantiplan så vi har obegränsat med försök. Det kommer alltså bli, frågan är bara när.

Tova-Sophia och pojkvännen kommer att ha spenderat 1,5 miljoner kronor när processen är klar.

– Vi har ett pojknamn. Vi hade ett tjejnamn klart, men så tog min kompis det. Det var Freya. Vi har varit inne på Angelina, Valentina... vi får se!

Tova-Sophia Aronsson
Tova-Sophia och pojkvännen Nicklas.

Tova-Sophia har skrivit en låt till Melodifestivalen

Paret kommer alltså att bli föräldrar inom de närmsta åren men realityprofilen går inte runt och väntar aktivt eftersom det är ganska lång kötid på surrogatmödrar just nu.

– Jag räknar inte längre dagar, jag har checkat ut lite.

Under tiden jobbar Tova-Sophia Aronsson vidare med sin skönhetssalong i Onsala och har nyligen skickat in en låt till Melodifestivalen 2025.

– Nu håller vi tummarna för bebis och så får vi hoppas på Mello!, säger hon till Hänt.

FOTO: Privat, TV4 play

Annons