LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Truls flickväns första ord efter framgångarna: ”Kommer inte få ha honom själv”

07 aug, 2024
Truls Möregårdh
Truls Möregårdhs flickvän Leah Muskantor delar sina tankar om pojkvännens framgångar i OS:
– Kommer inte få ha honom för mig själv, säger hon till SVT Sport.
Annons
Perla Malmberg singel igen - berättar om uppbrottetBrand logo
Perla Malmberg singel igen - berättar om uppbrottet

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det skulle inte vara möjligt, men sedan gjorde han det. Truls Möregårdh, 22, är bordtennis-stjärnskottet som just nu gör succé i OS i Paris.

Det råder ingen tvekan om att Truls har en stor kärlek till bordtennis, men en annan som också har en plats i hans hjärta är flickvännen Leah Tveit Muskantor, 19 – som nu för första gången berättar vad hon tycker om Truls framgångar.

Truls Möregårdh och Leah Muskantors kärlekshistoria

Att döma av Leahs Instagram har hon och Truls varit ett par i minst ett år. Förra året besökte de bland annat Venedig tillsammans. Enligt Mrkoll bor Leah i Eslöv, där Truls har sin bordtennisklubb, men de bor inte tillsammans.

Från början var inte Leah på plats i OS i Paris, men efter att Truls slog ut världsettan i åttondelsfinalen, flög Leah till Paris för att stötta pojkvännen, något som Hänt tidigare har rapporterat om.

Flickvännen Leahs stöttning till Truls Möregårdh

I en intervju med SVT Sport får vi äntligen höra Leahs åsikter om Truls framgångar. Under intervjun avbryts nämligen samtalet av Leah, och Truls förklarar att han måste pausa för att hälsa på sin flickvän och ge henne en kärleksfull puss.

Annons

– Nej men det är ju överallt, han är överallt. Jag kommer ju inte få ha honom för mig själv längre nu, säger Leah när reportern frågar hur allt känns.

– Men det är jättekul. Det är verkligen otroligt att alla stöttar honom så, tillägger hon.

Leah Muskantors spelar också bordtennis

Den två år yngre flickvännen Leah spelar också bordtennis, precis som Truls. I SM 2023 vann Leah brons i U20 och brons i dubbel. Hon tävlade även tillsammans med Truls i mixeddubbel, där en tjej och en kille spelar tillsammans, och tillsammans tog de SM-guld!

Det är därför lätt att förstå varför hon också ser fram emot att fler unga blir intresserade av bordtennis tack vare Truls insatser.

– Det är så många som ser upp till honom I Sverige och unga som vill spela pingis nu. Det är otroligt det han gör. Det är verkligen historia, avslutar Leah i samma intervju.

FOTO: TT/Skärmdump Instagram/Tiktok

Annons