ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

TV4 jagar tv-profilen – kräver att han ska vara med i Bonde söker fru: ”Ringt flera gånger”

08 okt, 2024
Linda Lindorff
Bonde söker fru är i full gång igen.
Men någon som har valt att tacka nej till programmet är tv-profilen Mattias Helén.
– Jag är ju ingen bonde, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-SonjaBrand logo
Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-Sonja

Den populära realityserien Bonde söker fru är just nu i full gång med en ny säsong. I skrivande stund är redan två avsnitt släppta och i det tredje avsnittet som släpps under onsdagen får tittarna se vilka brevskrivare som bönderna väljer ut till sin dejtingsommar.

Varje år har bönder runt om i landet möjlighet att ansöka till Bonde söker fru. Men ibland får även produktionen nys om vissa bönder på egen hand – vilket också är fallet för tv-profilen Mattias Helén, 24.

Annons

Mattias har nämligen blivit tillfrågad att vara med i programmet flera gånger, men valt att tacka nej, något Nyheter 24 var först med att rapportera.

TV4 jagar Mattias Helén – vill ha honom i Bonde söker Fru

Mattias har tidigare deltagit i både Svenska truckers och Paradise Hotel. I år är han dessutom med i den senaste säsongen av Paradise Hotel, vilket innebär att det blir hans andra gång i programmet.

Mattias Helén
Mattias Helén har även medverkat i TV4-programmet Hemliga Beundrare

Men när det kommer till att leva ett bondeliv och söka kärleken verkar han inte vara lika intresserad.

Annons

Produktionsteamet har flera gånger försökt få med Mattias, men hans problem är att han inte har en egen gård. Därför tycker han inte att han kan kalla sig bonde, vilket också är hans svar när Hänt kontaktar honom.

”Haha nej jag är ju ingen bonde”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4

Annons