LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

TV4-profilen gift efter 4 månader – har bytt namn och praktiserar islam

27 aug, 2024
Anthony Yigit var tidigare ihop och förlovad med Elin Härkönen.
Nu har han gift om sig, bytt namn – och börjat praktisera islam.
– Jag ångrar hellre saker jag har gjort än att jag aldrig gjorde dem, säger han till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför var Elin Härkönen tvungen att lämna Elitstyrkans hemligheter – och om tiden efter: "Det är det tuffaste jag har gjort"Brand logo
Därför var Elin Härkönen tvungen att lämna Elitstyrkans hemligheter – och om tiden efter: "Det är det tuffaste jag har gjort"

Anthony Yigit, 32, är högaktuell i TV4:s nya serie The challenge. I programmet tävlar man parvis kille och tjej, men paren kan ändras lite titt som tätt ifall någon vill byta partner. Just den här veckan är Anthony faktiskt i par med sin dåvarande fästmö Elin Härkönen, 30.

Där och då var nämligen Anthony och Elin ett par, men i november förra året valde de att bryta sin förlovning.

”Vi är inte längre ett par men älskar varandra mer än ord kan beskriva och hoppas på att vi i framtiden kan mötas och bli vi igen.Men just nu vill vi olika saker och stöttar varandra i det”, skrev de i ett gemensamt uttalande.

Anthony Yigit har gift sig – efter fyra månader

Hur som helst verkar det inte som att det kommer bli Elin och Anthony igen för Anthony har nämligen funnit kärleken på nytt. Han har länge varit öppen med sin relation och på Instagram har han benämnt sin nya flickvän Anna Octavia som "frugan" vid flertalet tillfällen.

Annons

Och nu bekräftar han att de faktiskt är man och hustru.

– Det känns fantastiskt. Jag vet inte hur jag ska förklara. Men det känns på riktigt. Det känns som att jag blir respekterad. Och jag respekterar henne och det känns fint, säger Anthony till Expressen och fortsätter:

– Jag följer alltid mitt hjärta och så har jag alltid varit. Jag ångrar hellre saker jag har gjort än att jag aldrig gjorde dem. Så jag försöker att aldrig vara rädd för någonting, speciellt inte för det jag känner.

Anthony och hans fru träffades via Instagram i slutet av förra året. Det hela började med att hon hade reagerat på en av hans händelser på Instagram och då skrev han ett meddelande. Fyra månader senare var de gifta!

Anthony Yigit har blivit muslim – och heter Muhammad

I samma veva började Anthony gå till moskén och praktisera sin muslimska tro. Det visade sig att den blivande hustrun också hade intresse för religionen. Anthony har alltid varit muslim men det är först nu som han verkligen börjat praktisera sin tro. Hustrun är också muslim. Bröllopet gick av stapeln i april men det är först nu som de är gifta på papper.

Som en del av sin tro har Anthony även lagt till ett namn. Nu heter han Muhammad Anthony Yigit. Namnet ska även vara en hyllning till hans styvpappa som brukade kalla honom för Muhammad när han var liten.

– Man pratar ju alltid om folk som blir frälsta och hur de hittar sig själva och nu fattar jag vad de snackar om. Jag har aldrig riktigt hittat mig själv. Men jag har aldrig känt mig så mycket som mig själv som nu, säger Anthony.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons