LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

TV4-profilens viktras på en vecka – efter alla elaka påhopp: ”Blev kallad fetto”

12 sep, 2024
fredrik trygg farmen vikt
Fredrik Trygg var en av Farmen 2024 mest uppmärksammade deltagare – men det vara inte bara ros.
I en ny intervju med Hänt berättar han om alla hatiska meddelanden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutarBrand logo
Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutar

Fredrik Trygg, 35, medverkade i årets Farmen där han snabbt blev en av de mest omtalade deltagarna. Men många störde sig på hans taktik – jobba så lite som möjligt och chilla så mycket som möjligt.

”En latmask som inte har något i farmen o göra”, skrev exempelvis en sur tittare på sociala medier.

”Hoppas han åker ut fortast möjligt. Han har inget där att göra”, skrev en annan.

I samband med programmet gick Fredrik ned drygt 10 kilo – men de gick han upp så snart han kom hem, har han tidigare berättat på sina sociala medier. Det skrala Farmen-livet var långt ifrån det sätt Fredrik är van att leva.

Farmen-Fredriks plötsliga viktresa: ”Kroppsförvandling”

När Hänt når Fredrik, så här ett halvår senare, är han på strålande humör. På sin Instagram framgår nämligen att han är mitt i vad som kom att bli en spontan hälsoresa.

Annons

”Stolt över mig själv. Jag är nog den enda i världen som kan vila mig i hyfsad form på en vecka.”, skriver Farmen-deltagaren till ett inlägg som visar upp han själv i badbyxor.

”Kroppsförvandling på en vecka”, tillägger han i ett annat inlägg.

Hur kommer det sig att du börjat försöka gå ner i vikt?

– Jag åkte till Grekland för två veckor sedan och först var min inställning att jag skulle åka dit och bara äta på restaurang och ligga och chilla. Men sedan när jag kom dit så bara kände jag att ”nej, jag ska fan ut och simma lite varje dag. Och tänka på vad jag äter”, svarar Fredrik i intervjun med Hänt och fortsätter:

– Jag har lagt på mig ganska mycket, och känner att jag håller på att äta mig sjuk. Så jag tänkte verkligen så här ”vad håller jag på med?”. Så då bestämde jag mig istället för att låta det här bli en liten träningssemester.

Och resultaten var inte sena med att visa sig, och nu har Fredrik blivit sporrad att fortsätta.

Annons

– På en vecka kände jag ju direkt, den hamnade väl i någon typ av chock. Den är van att käka sushibuffé fem gånger i veckan och sådär. Så det blev ganska stor effekt på kort tid.

Fredrik Trygg om hatet efter Farmen: ”Kallat en för fetto”

Under tiden då Farmen sändes på tv fick Fredrik mycket meddelanden.

– Jag gör det här min egna skull. Min hälsas skull. Sedan att folk har suttit i kommentarsfält och kallat en för fetto, tjockis och allt vad det är för någonting. Det är klart att det blir lite krydda på moset att man vill kunna visa sig själv att det kanske inte behöver vara så.

Men långt ifrån alla som hört av sig är elaka. Flera är tittarna som uppskattat Fredriks avslappnade och ärliga framtoning. Men de som hatar skriker ofta högst.

– De flesta som kommer fram och vill ta en bild och sådär de är ju trevliga. Men sedan så har jag blivit bombad med galningar på nätet som sitter och skriver och skickar brev hem, att de hatar än och att man är dum i huvudet. Det är så jävla sjukt. Men jag är glad för att jag är den jag är, så jag kan hantera det.

FOTO: TV4, Instagram

Annons