LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

TV4-Ranias troschock i Nyhetsmorgon – allt är Simon Skölds fel: ”Då gör jag...”

10 sep, 2024
Simon Sköld, Anders Pihlblad och Rania Shemoun Olsson
Under dagens sändning gästades Rania Shemoun Olsson och Anders Pihlblad av Simon Sköld.
Men plötsligt uppstår det pinsamma:
– Då gör jag..., säger Rania i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns ZelmerlöwBrand logo
Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns Zelmerlöw

Under tisdagens sändning av Nyhetsmorgon gästades programledarna Anders Pihlblad, 56, och Rania Shemoun Olsson, 49, av Simon Sköld, 37, med anledningen att han tillsammans med sin fru Camilla Läckberg ska få en ny realityserie som kommer sändas till våren 2025.

Men Simon är också entreprenör och tidigare MMA-fighter, vilket gör honom till en expert på rörlighet – något som Rania och Anders är väl medvetna om.

Rania och Anders oblyga stund i Nyhetsmorgon

Förra gången Simon gästade Nyhetsmorgon och pratade om hur viktigt det är att hålla kroppen i form fick Rania och Anders hemläxa i rörlighet. Så nu var det alltså dags att visa upp huruvida programledarna hade övat på sin rörlighet – eller inte.

Annons

Både Rania och Anders erkände faktiskt att de inte hade gjort sin hemläxa, men det var trots allt inte oblyga och tog sig an utmaningen med ett bra humör.

Men uppvisningen ledde synnerligen till en hel del obekväma poser, speciellt för Rania, iklädd en blommig klänning som hon var tvungen att hålla hårt i under uppvisningen.

– Då gör jag såhär haha, säger Rania och skrattar medans hon försöker undvika något som skulle kunna bli aningen obekvämt.

Simon Sköld, Anders Pihlblad och Rania Shemoun Olsson

– Ja man kan hålla sådär, fyller en skrattande Simon i.

Annons

Trots besvären lyckades Rania ganska bra på rörlighetstestet, likaså Anders som verkade något mer stel i vissa positioner.

Simon Sköld, Anders Pihlblad och Rania Shemoun Olsson

Så bra jobbat, trots besvären!

FOTO: Skärmdump TV4

Annons