LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

TV4 stoppar Mia Skäringer – plötsliga beslutet: Tas bort

08 sep, 2024
Mia Skäringer är aktuell med nya TV4-serien Tabitas tattoo änd cär. Men i en intervju med Aftonbladet berättar skådespelerskan att hon och kanalen ibland vill olika saker.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så lik är Henrik Dorsin Ove Sundberg – sonen Frank avslöjarBrand logo
Så lik är Henrik Dorsin Ove Sundberg – sonen Frank avslöjar

Folkkära skådespelerskan Mia Skäringer, 47, driver idag ett produktionsbolag och är aktuell med en egenskriven och producerad komediserie på TV4. I Tabitas tattoo änd cär får vi följa Tabita som öppnar ett skyddat boende för kvinnor.

Mia får i serien sällskap av bland andra Gustaf Hammarsten, Sissela Benn, Linus Wahlgren och Siw Malmkvist.

Mia Skäringer om nya serien: ”Smart drag”

I en intervju med Aftonbladet berättar Mia om vikten av ämnet, och att framföra det i en komedi.

– Jag tycker om att belysa det ämnet från olika håll. Mäns våld mot kvinnor är ett jättestort problem.

– Jag tycker det är ett smart drag att lyfta den här frågan på fredagskvällar då ”Tabitas tattoo änd cär” kommer sändas. Det är så många som råkar ut för våld och det behöver inte alltid vara fysisk misshandel. Många lever även i ett förhållande med psykisk misshandel. Det är en verklighet som vi vill belysa.

Annons

Mia Skäringer om TV4:s åsikter: ”Vill alltid vara ännu råare”

Mia berättar att hon personligen inte tycker att det är svårt att hitta balans mellan det mörka och humoristiska, men att åsikterna med TV4 kan gå isär.

– Det var nog snarare en fråga mellan mig och TV4. Jag vill alltid vara ännu råare, men nu är det en komediserie på 22 minuter med ett format som vi ska följa. Så jag har tagit bort en del av det absolut mörkaste, säger hon och fortsätter:

– Jag har gjort egna shower i hela mitt liv. Men sedan kände jag att jag inte bara ville spela utan även göra egna serier och utveckla idéer. Nu har jag ett järngäng som jag kan bolla med och som tror på mig. Jag har nämligen ganska lätt för att kompromissa bort mig själv ganska mycket när jag sitter på möten.

FOTO: TV4Play / LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons