TV4-tittarnas starka reaktioner – rasar efter beteendet i Nyhetsmorgon
Men nu riktar tittarna stark kritik efter upptäckten i lördagens program.
”Får tänka sig för”, skriver en upprörd tittare.
Nyhetsmorgon är utan tvekan ett av svenska folkets absoluta favoritprogram.
Varje morgon är det olika programledare som leder tittarna genom både nyheter och nöje, och lördagsmorgonen var inget undantag.
Dagen till ära var det den folkkära Jenny Strömstedt som var programledare och på agendan var det massvis av spännande ämnen och händelser.
Bland annat skulle kocken Fredrik Eriksson laga en rätt, något som var väldigt uppskattat hos tittarna. Men inslaget har även mött en hel del kritik.
Läs här för att veta varför!
Fredrik Erikssons lördagsmiddag i Nyhetsmorgon
Kocken Fredrik är en återkommande profil i Nyhetsmorgon, och i lördagens program bjöd han på kycklingschnitzel al Limone med "potatis pizza" med kronärstskockor, tomat och bassilika.
– Det är intressant när man tittar i italienska kokböcker. Man förknippar inte riktigt potatis med Italien, men det finns en hel del potatisrecept, berättar han.
Och rätten får Per Skoglund att bli minst sagt imponerad.
– In i helsike så gott! Fredrik, alltså va?!, säger han efter att ha fått ta en smakbit.
Och även Jenny var ett stort fan av maträtten.
– Det var jättegott!, utbrister hon efter att även hon har fått ta en tugga.
TV4-tittarnas starka reaktioner – rasar efter beteendet i Nyhetsmorgon: “Får tänka sig för”
Matinslaget har blivit uppskattat av många, men det har också väckt starka reaktioner. Detta efter att flera noterade att kocken inte tvättade händerna efter att han höll på med kycklingen.
I Nyhetsmorgons kommentarsfält på Facebook uttrycker de nu sin besvikelse över detta.
”Bör man inte tvätta händerna när man håller på med kyckling? Tar ju i massa saker när han skurit och kladdat med den?????? När man står i TV och lagar mat får man nog tänka sig för vad man gör”, skriver en upprörd tittare varpå en annan fyller i:
”Dessutom torka dem direkt på handduken..”
”Ja, det är ju inte direkt vad man lärt sig....Har till och med fått lära mig att man inte ska skära kyckling på träskärbräda av hygieniska skäl”, skriver en tredje person.
Många tittare försvarar dock kocken och menar på att det var en engångshandduk som han använde sig utav.
”På handduken? Det var väl en släng?”, konstaterar nämligen en tittare varpå en annan intygar:
”Det har du så rätt i. Folk vet tydligen inte vad en släng är som alla kockar har ..Men åsikter om både det ena och andra de har de.”
FOTO: TV4