ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Ullared-Maritta i olycka – fastnade under bilen: ”Skrek rakt ut”

17 okt, 2024
Ullared-Maritta Söderström och kärleken Lasse Westerlund var nyligen med om en otäck olycka.
För Hänt berättar nu Maritta.
– Man har väl änglavakt ibland, säger tv-profilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Tittarfavoriten Maritta Söderström, 80, lärde vi känna i tv-succén Ullared. I realityprogrammet fick Maritta även upp ögonen för kärleken, och nu mera fästmannen, Lasse Westerlund. De två lever idag som särbos men är med varandra så ofta de bara kan.

När Hänt nu når tv-personligheten berättar hon om en omskakande olycka som hon och Lasse råkat ut för.

Ullared-Maritta om otäcka händelsen med Lasse: ”En jävla fart”

Hur mår du Maritta?

– Ja, jag mår sämre än vanligt.

Ullared-profilen berättar om den otäcka händelse som inträffade när hon och Lasse nyligen skulle åka och fika. De båda satt i bilen och Lasse körde, men när han skulle parkera hade han glömt att ta i handbromsen. Då råkade Maritta, som satt i passagerarsätet, illa ut.

Annons

– Så bilen började rulla och det var en jävla fart! Jag fastnade med foten under bilen och jag snurrade runt ett halvt varv. Jag slog i mig så hårt så nu har jag ont i knäna och höften.

Ullared-Marittas skräck: ”Man har väl änglavakt”

Som tur var fanns Lasse där och kunde hjälpa Maritta att komma loss.

– Det var tur att Lasse fick stopp på bilen för annars hade det varit jävligt brant ner! Han fick komma runt och hjälpa mig. Annars vet man inte vad som hade hänt.

Det måste ha gjort väldigt ont?

– Ja, jag skrek rakt ut! Jag är glad att jag inte bröt någonting.

Behövde ni åka in till sjukhuset?

– Nej. Jag kände att jag inte hade brutit någonting så jag klarade mig. Man får vara glad för det lilla. Man har väl änglavakt ibland.

FOTO: Youtube

Annons