LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Ullared-Morgan avslöjar extremt dyra lyxköpet – ingen har fått veta: ”Ren förmån”

29 aug, 2024
Under inspelningarna av Ullared köpte Morgan Karlsson en ny bil. För Hänt berättar tv-profilen nu om hur bilköpet egentligen gick till. – Det var en ren förmån, säger Morgan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Tv-profilen Morgan Karlsson, 51, lärde vi känna i den populära dokusåpan Ullared. I serien fick vi följa Morgan både på jobbet och i hans vardagliga liv. En gång fick tittarna till och med följa med då tv-profilen köpte en ny bil!

När Hänt nu når Morgan berättar han om hur bilköpet egentligen gick till, och vad tittarna inte fick se.

Morgan köpte en bil under inspelningarna av Ullared

Morgan förklarar att han fortfarande har kvar sin bil, trots att han inte använder den kontinuerligt. Det kommer mest till användning när han har ärenden att göra.

– Jag har inte sålt min bil, utan den har jag kvar.

Är det en ny BMW eller är det den du har haft?

– Jag köpte en ny BMW när jag var i programmet, på Gekås. 2018 tror jag det var när programmet gick. Då köpte jag en sprillans ny BMW framför tv:n som jag inte ens hade sett innan. Kamerateamet var inne och såg bilen innan, men jag bara satte mig bakom ratten och körde ut! Men det blev ett väldigt bra program, säger Morgan och fortsätter:

Annons

– Jag fick den lite billigare för den visades på tv då. Så jag fick rätt så bra rabatt, det var en ren förmån!

Ullared-Morgan om stora rabatten: ”50 tusen”

Vad kostade bilen från början?

– Det vet jag inte. Jag betalade 290 tusen, men den kanske hade gått på 350 tusen annars. De kanske slog av en 50 tusen eller någonting. Det kan jag inte svara på. Jag tycker det är roligt att göra affärer, det var ingen nackdel med det, säger Morgan och fortsätter:

– Vi gjorde ju live tv och då frågade de bara mig på eftermiddagen vad jag skulle göra. Då sa jag ”Jag ska åka och köpa en bil”, och då filmade de mig när jag köpte bilen och hämtade ut den.

FOTO: ANDERS YLANDER / GT / TT

Annons