LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Ullared-Morgans beslut för hälsan – orkar inte längre: ”Dåligt rykte”

25 sep, 2024
När Ullared-Morgan var yngre gick han gärna ut och festade till sent på natten.
Men nu berättar han att han börjat tänka om lite.
– Alla kan ta kort på en och det blir så dåligt rykte, säger Morgan till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”Brand logo
Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”

Morgan Karlsson, 50, har verkligen blivit otroligt populär och folkkär efter sin medverkan i Ullared. Tillsammans med bästa vännen Ola-Conny Wallgren, 60, gick han rakt in i svenska folkets hjärtan.

Att han blev så pass omtyckt är något han märker av än idag, väldigt ofta.

– Man blir glad av det, jag mår gott av det. Jag har ingen noja emot det, att vara känd, utan jag har visat svenska folket en fin grej som de har accepterat. Det är ingen som kritiserar mig för det jag gör, utan det känns väldigt bra, konstaterar Morgan för Hänt.

Ullared-Morgan om offentligheten – måste tänka på ryktet

Nu har hösten på Ullared verkligen dragit igång och startskottet går alltid i och med Gekås-dagarna. Det är helt enkelt en helg som det hittas på lite extra roliga grejer i varuhuset. Man kan till exempel springa "Morgan-loppet" eller vara med i korvätar-tävling.

Annons

När Morgan inte jobbar på Ullared hittar han gärna på roliga saker. Ibland åker han ut på resor men han gillar även att göra saker i sitt närområde. Nyligen var han på High Chaparral med en kompis från lagret. Där blev det en och annan öl – men bakom stängda dörrar.

– Jag är ju väldigt offentlig när jag går där så jag får ju passa mig hela tiden, det hade inte sett bra ut om jag hade gått runt där as-packad, det kan jag ju inte offentligt. Då får ju jag sätta mig i en stuga, som vi gjorde på kvällen, och dricka några öl. Då har ingen något med det att göra, vad jag gör, säger Morgan till Hänt.

Därför har Ullared-Morgan dragit ner på festandet

Även om Morgan tycker att det är trevligt att ta en alkoholhaltig enhet ibland så har han dragit ner på det ganska rejält.

Du festar inte så mycket längre?

– Nej jag har inte gjort det så mycket. Förr kunde jag gå ut och festa och bli as-full och komma hem med taxi. Men det gör man ju inte nu liksom när det finns kameror, alla kan ta kort på en och det blir så dåligt rykte, säger Morgan till Hänt och berättar vidare:

– Så jag har minskat ner den här perioden, man har blivit en lite lugnare person. Sedan så är det ju skillnad nu också när man är 50. Det var ju en annan sak när man var i 20-årsåldern, då var det ju roligt att festa. Men nu när man kommer upp i åldern är man ju rätt så nöjd med att man får ta några öl och sådär lite lagom.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons