LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Ola-Conny vågar inte gå ut – blir påhoppad på stan: ”Jättejobbigt”

11 jul, 2024
Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren har många trogna fans. Men kändislivet kan även innebära faror.
– Ibland har det hänt att vakterna stått och haft koll på mig, säger Ola-Conny till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Tv-personligheten Ola-Conny Wallgren, 60, lärde vi känna i ju med hans medverkan i serien Ullared. Efter programmet har Ola-Conny fått en stor följarskara med fans, på gott och på ont.

När Hänt når tv-profilen berättar han om nackdelarna som kommer med hans kändisskap.

Ola Conny om kändisskapet: ”Vill bara vara privat”

Hur hanterar du det när fans kommer fram och vill prata med dig?

– När jag är med mina nära och kära så vill jag gärna ha fokus på de. Jag kan ta foton men ibland kan jag tro att de tycker att det känns lite jobbigt, när jag bara ska vara med de och försöka ha ett normalt liv, säger Ola-Conny och fortsätter:

– Om jag står samlad med familjen så kan jag tycka att det är jobbigt, men jag gör det ändå. Jag har aldrig sagt nej till ett foto. Men jag försöker visa respekt till familjen. Om jag ska på restaurang så väljer jag en plats där jag sitter med ryggen emot eller i en hörna så jag kan vara mer privat.

Annons

Det händer till och med att Ola-Conny drar sig från att gå till specifika ställen där han vet att det kan vara mycket folk.

– Ibland vill man bara vara privat. Ett tag körde jag keps och solglasögon och skulle maskera mig. Jag är bara den jag är och låtsas som ingenting och då funkar allt bättre.

Ola-Conny vägrar gå till en krog: ”Jättejobbigt”

Ett ställe som Ola-Conny aldrig skulle få för sig att gå till, det är en krog.

– Där släpper folk loss och säger saker och ting som inte alltid landar så bra hos mig. De kan bete sig på ett väldigt konstigt sätt och är väldigt framfusiga och det tycker inte jag om. Så jag är inte intresserad av att gå på krog, det är inte min värld. Aldrig! Jag har varit på det någon enstaka gång och då har det varit jättejobbigt.

Vad kan de säga då?

– De säger vad de tycker och tänker och så där. Ibland har det hänt att vakterna stått och haft koll på mig, då har jag bara tänkt ”oj”, förklarar tv-profilen och fortsätter:

– De är väldigt framfusiga och på när de blir lite runda om fötterna, så därför går jag inte på sådana ställen. Det blir jobbigt. Nej tack! Då går jag hellre till en seriös vuxen-pubb där man kan prata på ett vuxet sätt.

FOTO: Youtube

Annons