LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Ullared-profilen chockar med nytt utseende – ser inte ut som förr

07 sep, 2024
Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson jobbar kvar på deras älskade Ullared. Men nu visar Ola-Conny upp en helt ny look – som chockar följarna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Ola-Conny Wallgren, 60, och Morgan Karlsson, 51, är både vänner och kollegor på jobbet. De slog igenom stort efter deras medverkan i tv-succén Ullared.

Ola-Conny jobbar på brödavdelningen och Morgan är skräpansvarig, men har även fått ta ansvar när det gäller kundkontakt. Trots att det är en stor arbetsplats så ses Ola-Conny och Morgan ofta och äter lunch ihop.

– Jag träffar ju Morgan ganska ofta och vi pratas vid. Ibland äter vi lunch tillsammans, har Ola-Conny tidigare berättat för Hänt.

Annons

Ola-Conny visar upp nya frisyren

Det är många år sedan som serien lades ner, däremot har varuhuset nyligen börjat satsa en hel del på appen TikTok. Där lägger de upp diverse klipp från Ullared, och titt som tätt dyker även Ola-Conny och Morgan upp.

I den senaste videon på kollegorna säger de:

– Det är Morgan och Ola-Conny här, vi vill bara påminna er om att det är Gekåsdagarna nästa helg! Då kommer det hända grejer vill jag lova, säger Ola-Conny.

– Morganloppet blir tredje säsongen, så jag hoppas det blir bra, fyller Morgan i.

Men det är något annat som följarna lägger märke till i videon – nämligen Ola-Connys nya frisyr!

Ola-Conny Wallgren och Morgan KarlssonTV-priset Kristallen delas ut på Cirkus i Stockholm 2019-08-30(c) Karin Törnblom / TT Kod 2377FOTO: Karin Törnblom/TT
Annons

Vi är ju vana vid att se tv-personligheten i lite längre, axellångt hår, men nu mera har han en helt ny look. I klippet har Ola-Conny en snedbena, och betydligt kortare hår.

FOTO: TikTok

I kommentarsfältet reagerar följarna.

”HAR HAN KLIPPT SIG!!”, skriver en person.

”Har Ola-Conny varit hos barberaren?”, frågar en annan.

FOTO:

Annons