LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Ullared sätter plötsligt stopp för Pernilla Wahlgren: ”Fattar inte varför”

11 okt, 2024
I flera år har Pernilla Wahlgren lanserat klädkollektion för Gekås Ullared. Men nu avslöjar tv-profilen att varuhuset satt stopp för en av hennes idéer.
– Jag fattar inte varför, säger Pernilla i Wahlgren & Wistam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Folkkära tv-profilen Pernilla Wahlgren, 56, har alltid många bollar i luften. Med diverse program, poddar och kollektioner håller sig Pernilla upptagen.

Ett projekt som Pernilla i många år har sysslat med är hennes egna klädkollektion för Gekås Ullared. Kläderna som tv-profilen designar är ofta populära och brukar även sälja mycket bra.

Nyligen var hon dessutom på besök i varuhuset, för att visa upp hennes senaste kollektion. I podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla nu om besöket, och avslöjar svårigheterna med att designa egna kläder.

Pernilla Wahlgren om nya kollektionen på Ullared

Pernilla styr in på ämnet själv.

– Då ska jag berätta! För jag har ju också haft ett litet event kan man säga, jag kom hem idag från Ullared där jag varit och besökt Gekås och träffat alla härliga kunder där, för att presentera min nya kollektion, säger hon och fortsätter:

Annons

– Det känns väldigt bra, och något som verkligen sålt otroligt bra är dunkapporna som vi gör varje år.

– Hur går det till när du bestämmer hur alla modeller ser ut?, frågar kollegan Sofia Wistam.

Pernilla berättar att hon samlar inspiration från sådant hon ser i butiker och på sociala medier.

Pernilla Wahlgren stoppades av Ullared: ”Fattar inte varför”

Sofia blir nyfiken:

– Är det något som har floppat? Jag kan tänka mig att det mesta säljer, men finns det något där du tänkt lite fel?, frågar hon.

– Ja, men det är lite svårt att säga… Jag vet inte om något varit totalt fel. Men jag vet något som är svårt som jag älskar själv, det är fuskskinn. Det är folk lite rädda för. Jag har ju en plisserad fuskskinns kjol från min kollektion, jag älskar den!

Pernilla fortsätter förklara att trots att hon själv älskar fuskskinn, så är det något som hennes team på Ullared avrått henne från att göra.

– Och jag sa faktiskt det till de, att jag vill göra den igen men då sa de att den är inte helt lättsåld. Jag fattar inte varför, för det älskar ju vi. Men ja, det är svårt att säga. Men det är iallafall ett väldigt roligt och kreativt jobb. Det teamet som jag jobbar med är väldigt duktiga, det hade aldrig gått utan de.

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet / MAX

Annons