LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Väder-Nils ratad av hustrun Julia – osäker på framtiden tillsammans

25 okt, 2024
Väder-Nils är allmänt känd för sin skojiga och charmiga personlighet men även sitt vackra yttre.
Trots detta var hustrun Julia aningen skeptisk till att bli ihop...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson om sina vinstchanser i Mästarnas mästareBrand logo
Anja Pärson om sina vinstchanser i Mästarnas mästare

Meterologen Nils "Väder-Nils" Holmqvist, 38, har blivit otroligt folkkär med sitt behagliga sätt att presentera vädret i SVT. Under årens lopp har mycket hänt. Han har bland annat blivit pappa till barnen Pelle, 4, och Astrid, 1, och gift sig med kärleken Julia, 35.

Nils har tidigare berättat för Hänt om hur han friade till Julia.

– Julia har sin släkt i Skåne. När hon fyllde 30 åkte vi ner till Malmö och firade henne där. På Visingsö åkte vi tandemcykel. En av hennes favoritplatser där nere är en fyr. Tanken var att jag skulle fria där, men det var elstängsel och hästar emellan. I stället blev det en brygga på den sydligaste spetsen av Visingsö. Det var brittsommar, långt in i oktober. Nästan 20 grader. Dimma över Vättern. Vattnet och himlen gick nästan ihop. Jättefint! Vi hade picknick på bryggan och där friade jag.

Annons

Så träffades Väder-Nils och Julia

Sommaren 2019 gifte de sig och lyckan var total.

– Vi är jättelyckliga! sa Väder-Nils då till Hänt.

Med andra ord är Nils och Julia väldigt lyckliga och de träffades redan i ung ålder, när Nils var 20 år. I en ny intervju med Allers berättar han nu hur hon kom in i hans liv.

– Studentfest 2009. Lund. Jag skulle egentligen inte gå på festen, jag skulle plugga, men det gick så himla bra. ”Jag kan ju det här som rinnande vatten, så jag kan lika gärna gå på festen”, tänkte jag. Det var fint väder den dagen. Brännboll och picknick. Julia var där. Sedan växte det fram, jag var 20 år.

Väder-Nils ratad av Julia – detta hände

Nils berättar vidare vad de gjorde på första dejten.

– Jag bjöd på vin och popcorn. När hon kom över insåg jag att jag inte hade några toalettrullar, så jag fick kuta över till min bror som bodde nära. Jag kände nästan direkt att ”hon skulle kunna vara en jättetrevlig flickvän”, hon var så vacker och rolig, säger han till tidningen.

Men när han frågade om hon ville bli ihop fick han ett minst sagt oroväckande svar.

– Rätt snart frågade jag henne om vi skulle bli tillsammans. Då svarade hon: ”Njae, jag vet inte riktigt!”. Sedan blev det vi – ändå.

FOTO: TT, Instagram

Annons