LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Makens 50-årspresent till Charlotte Perrelli får alla att häpna – vågar inte lämna hemmet

09 okt, 2024
AvAlva Jonsson
I helgen hade schlagerdrottningen Charlotte Perrelli 50 årsfest och i måndags var det hennes riktiga födelsedag. Nu avslöjar artisten detaljer om de lyxiga presenterna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Sångerskan Charlotte Perrelli har alltså fyllt 50 vilket hon firade med pompa och ståt tillsammans med sina 120 gäster i lyxhuset i Marbella, Spanien. Charlotte har varit gift med den framgångsrike affärsmannen Anders Jensen, 47, i nio år och tillsammans har makarna de två sönerna Adrian, 11, och Alvin, 5. Sedan sitt tidigare äktenskap med Nicola Perrelli är schlagerdrottningen även mamma till Angelo, 20 och Alessio, 18. Det var för ett år sedan som Charlotte och Anders bestämde sig för att ta sitt pick och pack och flytta till solen i Marbella.

Charlotte Perrelli önskade sig inget i present

Inför det stora firandet i helgen uttalade sig Charlotte om vad hon önskade sig i födelsedagspresent och det visade sig vara ingenting.

Annons

– Vet du, jag önskar mig ingenting. Det enda jag möjligen har ångest över kring att jag fyller år är att jag inte skrev på inbjudan att min present är att ni bara kommer. Jag känner inte att jag behöver någonting. Inga presenter. Inga tal eller hej och hå. Kom bara hit och ha kul. Det räcker långt, sa hon till Expressen.

Trots att födelsedagsbarnet bara önskade sig att hennes gäster skulle ha roligt så fick hon ändå presenter – och det var inte vilka presenter som helst.

”Fick en gigantisk sten av min man”

I en artikel i Expressen berättar Perrelli vad hon fick och gåvan från maken får alla att häpna.

Jag fick en gigantisk sten från min man”, skriver Charlotte i ett meddelande.

Hon syftar på en stor, gnistrande diamant som fick vännerna på festen att tappa hakan.

Johan Pråmell sa: 'Det är tur att du bor så stort så du kan går runt här hemma, om du inte vågar gå ut med den där', fortsätter hon berätta.

Utöver ”stenen” från Anders Jensen fick jubilaren även resor, porslin från Louis Vuitton, smyckeskrin från Svenskt tenn och skor från det italienska märket Loro Piana från sina vänner.

FOTO: TT / Instagram skärmdump

Annons