LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Vännens elaka bröllopspresent till Pernilla och Christian: ”Skilsmässopapper”

14 sep, 2024
Pernilla Wahlgrens bröllop
Flera är gästerna som tvingades ställa in sin resa till Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop i sista stund.
En av brudens bästa vänner valde dock att inte komma av en annan anledning...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”Brand logo
Sofia Wistams avslöjande om Pernilla Wahlgrens bröllop: ”Hon är så virrig”

Totalt 130 gäster har flugit ned till härliga Mallorca för att fira kärleken tillsammans med Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58.

På bröllopet syns flera av brudparets familjemedlemmer och nära vänner, däribland vigselförrättaren Anna Kindberg Batra med maken David Batra Brudtärnorna Hanna Hedlund, Sofia Wistam, Susanne Nordström och Jessica Wahlgren. Kollegorna Per Andersson, Kim Sulocki, Ola Forssmed och Måns Nathanelsson. Samt parets goda vänner Bosse Andersson, Emilia Karlsson, och festfixaren Micael Bindefeldt.

Pernilla Wahlgrens sorg inför bröllopet – flera gäster fått ställa in

Men av alla inbjudna har Pernilla och Christian dessvärre drabbats av flera sista minuten-avhopp.

Annons

– Några har faktiskt fallit bort på grund av sjukdom vilket jag är jätteledsen för, säger Pernilla Wahlgren, till Expressen.

En särskild sorg för Pernilla att få fira utan, är den väldigt goda vännen och kollegan Edward af Sillén. För han var det dock inte hälsan som satte stopp – utan jobb. Under torsdagskvällen hade nämligen föreställningen Dreamgirls – The Musical premiär, vilken han regisserat.

edward af sillén
Foto: Karin Törnblom/TT

– Det hade blivit alldeles för stressigt. Då hade jag behövt gå upp 04 i natt för att hinna med flyget till bröllopet och som regissör måste man vara där dag nummer två och ta hand om ensemblen. Men det är tråkigt. Jag vill ju vara på ett bröllop i Spanien med Pernilla, sade Edward af Sillén till Expressen, som frågar vidare om den nygifta kompisen åtminstone får någon bröllopspresent?

Edward af Sillén kan inte komma – syrliga bröllopspresenten

– Pernilla och jag har ju gift oss en gång. Hon och jag gifte oss i Las Vegas för några år sedan. På riktigt alltså, säger Edward skrattandes, och fortsätter:

– Pernilla kommer få en skilsmässa i bröllopspresent av mig helt enkelt. Jag kommer slå in skilsmässopapper i ett litet, litet paket med en rosett på.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons