LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Vännerna kan inte hålla tyst längre – reagerar på Laila Bagges nya utseende efter uppbrottet

09 sep, 2024
Många har lagt märke till Laila Bagges utseendeförändring efter uppbrottet med Korosh Kananian.
Under måndagens sändning kommenterar även kollegan Roger Nordin den stora förändringen:
– Vad är det för..?, säger han i Rix Morronzoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMETBrand logo
Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMET

Varje morgon hörs radarparet Laila Bagge, 51, och Roger Nordins, 47, vackra stämmor i radioprogrammet Rix Morronzoo. Under senaste tiden har det snackats mycket om Lailas privatliv, speciellt efter hennes uppbrott med ex-kärleken Korosh Kananian – och även i måndagens sändning var det diskussion om Lailas nya stil.

Laila Bagge och Korosh Kananian gick skilda vägar

I våras meddelade Laila att hon och hennes 18 yngre make Korosh hade valt att skilja sig efter nio år tillsammans. Det var på sin Instagram hon delade med sig av den tråkiga nyheten.

”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner.”, skrev Laila då.

Annons

Roger Nordin om Laila Bagges utseende: ”Fräsig”

Efter uppbrottet är det många följare som påstår att Laila har bytt stil, och hennes utseende har diskuteras flertalet gånger av både följare och hennes kollegor.

Den senaste tiden har hon synts i bland annat snygga klänningar och klackskor, men har även börjat använda kepsar och roliga t-shirts – något kollegan Roger noterat under sändningen. Han menar att hon förändrat sig.

– Alltså! Jag älskar nya singel-Laila!, utbrister Roger plötsligt i måndagens sändning.

– Men, vadå, varför det?, svarar Laila.

– Ja, men vad är det för fräsig tröja du har på dig? Det är inte bara kepsar du har börjat med, nu en tröja där det står...

– Why so serious!, fyller Laila i.

Programledarna nämner dessutom att de vill dela med sig av tröjan Laila har på deras Instagram-konto och i videon nedan får vi en glimt av den omtalade tröjan!

FOTO: TT/ Skärmdump Instagram

Annons