ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Var spelades Robinson 2022 in? Här är inspelningsplatsen

09 mar, 2022
Robinson 2022
I programmet Robinson 2022 på TV4 ska deltagarna tävla om överlevnad på en öde ö.
Frågan är på vilken ö som Robinson 2022 spelades in?
Här är mer om inspelningsplatsen.
Annons
Här tvingas Tova-Sophia och Alex lämna Robinson efter regelbrottetBrand logo
Här tvingas Tova-Sophia och Alex lämna Robinson efter regelbrottet

Den 20 mars är det äntligen premiär för en ny säsong av Robinson på TV4!

Men det står nu klart att Petra Malm, även kallad Pam, 44, ersätter Anders Öfvergårds, 54, roll som programledare för äventyrsprogrammet Robinson på TV4.

Petra Malm om Robinson 2022

Petra är inte ett okänt ansikte, utan tittarna kan känna igen henne från TV4-programmet Elitstyrkans hemligheter där hon är en av ledarna.

– Det känns helt fantastiskt. Jag älskar utmaningar och det här blir ju definitivt ett nytt äventyr för mig. Så jätte, jättebra, har Petra tidigare sagt i Nyhetsmorgon på TV4, om att kliva in i rollen som programledare för Robinson. Hon fortsatte:

– När jag fick frågan så var det fullständigt naturligt. Jag sa ja på studs. Jag behövde ingen betänketid.

Annons

Anders Öfvergård är programledare för Robinson 2022

Innan Petra tar över stafettpinnen har Anders Öfvergård en sista säsong av Robinson att leda. Det blir den säsongen som visas på tv våren 2022, men den spelades in under år 2021.

– Anders Öfvergård är programledare för säsongen av Robinson som har premiär senare i mars, har Kristoffer Muregård, press- och PR-ansvarig på TV4, tidigare meddelat till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Var spelades Robinson 2022 in? På vilken ö

Något som många undrar över kring äventyrsprogrammet Robinson är var det spelas in. Det är ju på olika platser varje säsong, annars hade det ju varit orättvist om nya deltagare fick en plats som det redan varit en inspelning på, eller? Oavsett vad så svarar nu TV4 på var någonstans den senaste säsongen med Anders Öfvergård som sänds våren 2022 spelades in.

– Robinson 2022 spelades in i området runt Dominikanska Republiken, meddelar Kristoffer Muregård nu till Hänt.

Undra var nästa säsong med Petra Malm spelas in? Det får framtiden utvisa!

Robinson 2022 har premiär den 20 mars klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4, Simon Eliasson/TT

Annons