LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Ytterligare två nya bönder inför "Bonde söker fru"

04 apr, 2017
AvJonna Friberg Wennerberg
Snart drar den tolfte säsongen av "Bonde söker fru" igång och nu har ytterligare två av bönderna avslöjats. Ett tips för den som vill få en mjölkbonde på fall är att dra fram filmkameran och säga några väl valda ord.
Annons

För tolfte året i rad ska svenska bönder söka sin kärlek genom tv-programmet ”Bonde söker fru”. Igår presenterade TV4 de två första av åtta bönder som kommer att medverka, och nu har ytterligare två avslöjats. Den tredje bonden att medverka är Therese Tengmark, 39, en ekologisk nötbonde från Malexander som hoppas på att finna lyckan vill hitta någon som är lika aktiv som henne.

– Jag är ju extremt dålig på att sitta stilla, jag har alltid hållit på med sport, handboll, triathlon, ridit, simmat och dansat. Men just nu är det mest jobb som gäller, men det blir ju en sport i sig på ett vis, säger hon till TV4.

Therese vill dela livet med någon som tar för sig av livet och vågar leva.

– För mig är det inte ett alternativ och bara stå och stampa på samma plats. Jag söker någon som passar och uppskattar mig och min livsstil. Jag behöver ingen man som ska hjälpa mig med mitt jobb men någon som accepterar min livsstil och hur jag jobbar och vill bo där jag har min gård, berättar Therese.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Annons:
Glöm tandkräm som bleker – här är effektiva hemmametoden

Den bonde som kommer att göra Therese sällskap i programmet tillsammans med Erik Ohlsson, 21, och Jörgen Pettersson, 40, är 48-åriga Wilhelm Nyh. Han är en ekologisk mjölkbonde från Trångsviken som hoppas på att hitta en tjej som får honom att känna det där lilla extra.

– Jag tycker det är viktigt att njuta av livet och att man ska ha roligt så ofta man bara kan, så vill ju träffa den rätta som känner likadant, berättar Wilhelm.

Wilhelm ser som själv som en person som har lätt för att bli kär. Men han tror att det kan bli svårt genom ett brev därför hoppas han på att någon av de sökande har skickat ett filmklipp.

Annars så löser han det när de väl ses, för att flörta är någonting som Wilhelm kan.

– Jag har rätt lätt att få kontakt med människor, är rätt sprallig och jag tror jag har ett glatt sätt som kan kännas flörtiga, säger han.

LÄS OCKSÅ: TV4-profilen klar som en av bönderna i ”Bonde söker fru”

Foto: TV4

Annons