LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Beckhams nya kärlek avslöjad – här kysser han 29-åriga Jackie

22 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
29-åriga Jackie Apostel är Beckhams nya kärlek!
På nya bilder från en fotbollsmatch i Florida ses Cruz Beckham, 19, tillsammans med den tio år äldre flamman.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

Världsstjärnan och fotbollslegendaren David Beckham, 49, har barnen Brooklyn, Romeo, Harper och Cruz tillsammans med den brittiska modedesignern Victoria Beckham, 59.

David och Victoria, förmodligen världens mest kända par, träffades efter att David lämnade sitt telefonnummer på en flygbiljett i samband med en fotbollsmatch. I Netflix-dokumentären med samma namn som deras nu gemensamma efternamn berättar Victoria Beckham om den första tiden ihop.

Annons

– Vi skulle försöka hålla det hemligt så vi träffade varandra först på parkeringsplatser, säger hon i dokumentären BECKHAM.

Nu är de flesta av deras barn så pass gamla att de också har gett sig in i dejtingvärlden. Romeo har nyligen börjat dejta 23-åriga fotografen Gray Sorrenti och yngsta sonen Cruz... Ja, vem har han träffat?

Cruz Beckham har hittat kärleken i sångerskan från Brasilien

Sonen Cruz har minst sagt haft ett händelserikt år, enligt danska Se och Hör började den 19-åriga killen träffa miljardärsdottern Viktoria Reitan men det verkar det nu vara slut med.

Cruz Beckhams nya flickvän Jackie Apostel. Lynne Sladky

Nu har han istället träffat en ny flamma – sångaren Jackie Apostel från Brasilien.

Annons

Det här är Jackie Apostel

Den brasilianska sångaren Jackie Apostel firade nyligen sin 29-årsdag i New York och Cruz delade en bild från tillfället med bildtexten på en glad Jackie och sin tårta: ”Jag älskar dig”

Jackie är tio år äldre än sin Beckham men det verkar inte stoppa paret, och på nya bilder från en fotbollsmatch i Florida syns det tydligt att de två inte kan få nog av varandra. Paret höll hand, kysstes och kramades.

Cruz Beckham, till höger, står i en svit med sin flickvän Jackie Apostel, till vänster, inför en MLS-fotbollsmatch mellan Inter Miami och New England Revolution.
Cruz Beckham, till höger, står i en svit med sin flickvän Jackie Apostel, till vänster, inför en MLS-fotbollsmatch mellan Inter Miami och New England Revolution. Lynne Sladky

Enligt Se och Hör ska de ha träffats sedan juni i år.

Annons

FOTO: ROJU / BACKGRID US / TT, Instagram skärmdump

Annons